ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι Άραβες στρατιώτες κάθε άλλο παρά δειλοί είναι - Ο στρατός τους είναι άχρηστος
Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%
Δημοσκόπηση GPO: «Φλερτάρει» με διψήφιο ποσοστό ο Σαμαράς - Ο Κώστας Καραμανλής εκφραστής της ΝΔ
Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν κυρώσεις εναντίον ολόκληρου του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου
Ο Αλέξης Τσίπρας συνέθλιψε τον Μητσοτάκη! «Είπε ψέματα» - «Η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης δεν δικαιολογείται να υπερβαίνει τα 1,4
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεν θα επηρεάσει αρνητικά την Ρωσία το εμπάργκο που αποφάσισε να επιβάλλει η Ουκρανία σε εισαγωγές ρωσικών γεωργικών και κτηνοτροφικών προϊόντων, όπως δήλωσε σήμερα στο ειδησεογραφικό πρακτορείο TASS εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Γεωργίας.
Το Κίεβο ανακοίνωσε πως από 10 Ιανουαρίου επιβάλλει εμπάργκο στις εισαγωγές 43 συγκεκριμένων ρωσικών προϊόντων.
«Η έναρξη της απαγόρευσης εξαγωγών των ρωσικών γεωργικών και κτηνοτροφικών προϊόντων στην Ουκρανία δεν πρόκειται να επηρεάσει τους παραγωγούς μας. Οι ρώσοι εξαγωγείς θα διοχετεύσουν τα προϊόντα τους σε άλλες χώρες» είπε ο εκπρόσωπος.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, ο κύκλος εργασιών του εμπορίου μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας μειώθηκε κατά 2,2 φορές μέσα σε 10 μήνες, σε σύγκριση με τις συναλλαγές του 2014. Οι εξαγωγές στην Ουκρανία αντιπροσωπεύουν το 3,2% των συνολικών εξαγωγών της Ρωσίας σε γεωργικά προϊόντα και προϊόντα τροφίμων γενικότερα. Η αξία των ρωσικών εξαγωγών σημείωσε πτώση της τάξης του 20,6% στους τελευταίους 10 μήνες του 2015.























































