ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Ισραήλ - Ο επικεφαλής της Σιν Μπετ προειδοποιεί: «Η επόμενη 7η Οκτωβρίου θα συμβεί στο Εϊλάτ»
Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Παράταση πληρωμής για τα τέλη κυκλοφορίας και την κατάθεση πινακίδων αναμένεται να δοθεί από το υπουργείο Οικονομικών, όπως είπε την Πέμπτη 31/12/2015 στην πρωινή εκπομπή του Mega, o αναπληρωτής υπουργός Τρύφων Αλεξιάδης.
«Θα κοιτάξουμε και τα στοιχεία από χθες και σήμερα θα ληφθεί η απόφαση. Από τα μέχρι τώρα στοιχεία, οδηγούμαστε σε μια παράταση ολίγων ημερών για να προλάβουν να τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους και όσοι ιδιοκτήτες ΙΧ έχουν απομείνει», είπε ο κ. Αλεξιάδης.
Μάλιστα κάλεσε τους πολίτες να μην πάνε σήμερα στις εφορίες και στις τράπεζες και ταλαιπωρηθούν με το κρύο, διαβεβαιώνοντας ότι η παράταση θα δοθεί.
Πάντως ξεκαθάρισε ότι η απόφαση που θα ληφθεί σήμερα δεν θα αφορά παράταση για την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ, του φόρου εισοδήματος, κ.α, για τα οποία οι πολίτες θα πρέπει να τρέξουν να τα τακτοποιήσουν μιας και είναι η τελευταία μέρα της διορίας που έχει δοθεί.























































