ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εξάρχεια,


















































«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της
Ρωμιοί της Αντιόχειας: Η Ελληνική Γλώσσα μας ενώνει - Ένας δεσμός που συνδέει την Ακρόπολη με τους κέδρους του Λιβάνου
«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη - Ασφαλής ο Ερντογάν από... υγειονομική βόμβα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οικογενειακή τραγωδία στα Εξάρχεια, εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Πρόκειται για την ανθρωποκτονία μιας 88χρονης, η οποία βρέθηκε νεκρή το πρωί της Παρασκευής στο διαμέρισμα που διέμενε στα Εξάρχεια.
Το θύμα έφερε πολλαπλά θλαστικά τραύματα στο πρόσωπο και στο κεφάλι. Σύμφωνα με την αστυνομία, δράστης είναι ο 77χρονος αδελφός του θύματος, ο οποίος και συνελήφθη.
Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, η 88χρονη διέμενε μαζί με τον 77χρονο αδελφό της, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, και συγκεκριμένα πάσχει από «Αλτσχάιμερ».
Δράστης και θύμα είχαν καθημερινά έντονους διαπληκτισμούς. Το μεσημέρι της Πέμπτης είχαν νέο διαπληκτισμό, κατά τη διάρκεια του οποίου ο 77χρονος χτύπησε την 88χρονη αδελφή του στο κεφάλι, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της.
Σε βάρος του 77χρονου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.
Ο δράστης οδηγήθηκε στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί, όπου κρίθηκε ότι χρήζει νοσηλείας και παρέμεινε φρουρούμενος.























































