Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σόρος: Μεγάλη κρίση μας περιμένει στην παγκόσμια οικονομία

Σόρος: Μεγάλη κρίση μας περιμένει στην παγκόσμια οικονομία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι παγκόσμιες αγορές είναι αντιμέτωπες με μια κρίση και οι επενδυτές θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί, προειδοποίησε ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής Τζορτζ Σόρος μιλώντας την Πέμπτη, σε οικονομικό φόρουμ στο Κολόμπο, πρωτεύουσα της Σρι Λάνκα.

Πρόσθεσε ακόμη, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, ότι η Κίνα παλεύει να βρει ένα νέο αναπτυξιακό μοντέλο και ότι η υποτίμηση του κινεζικού γουάν μεταφέρει προβλήματα στον υπόλοιπο κόσμο.

Μια επιστροφή σε θετικά επιτόκια αποτελεί πρόκληση για τον αναπτυγμένο κόσμο, ανέφερε και συμπλήρωσε ότι το υπάρχον περιβάλλον έχει πολλές ομοιότητες με αυτό του 2008.

Μάλιστα, ανέφερε ότι «η Κίνα έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα προσαρμογής» και σημείωσε ότι «θα έλεγα ότι ισοδυναμεί με κρίση. Όταν κοιτάζω τις χρηματιστηριακές αγορές υπάρχει μια σοβαρή πρόκληση που μου θυμίζει την κρίση που είχαμε το 2008».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τα πάνω-κάτω του χρυσού – Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα

Σε διαθεσιμότητα ο Έλληνας σμήναρχος κατάσκοπος της Κίνας – Κακουργηματική δίωξη

Έλληνας Σμήναρχος κατάσκοπος της Κίνας – Τι ομολόγησε

Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας συνελήφθη για κατασκοπεία – Διακινούσε ΝΑΤΟϊκά σχέδια στην Κίνα

Ιστορική συμφωνία ελεύθερου εμπορίου Ε.Ε.-Ινδίας «ανάχωμα» στους υψηλούς δασμούς του Τραμπ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr