ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Γκρούεφσκι βλέπει Μπάιντεν στις ΗΠΑ – Θα θέσει και το θέμα του ονόματος

Ο Γκρούεφσκι βλέπει Μπάιντεν στις ΗΠΑ – Θα θέσει και το θέμα του ονόματος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Θέμα ονομασίας των Σκοπίων αναμένεται να θέσει ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Νίκολα Γκρούεφσκι, στη συνάντηση που θα έχει τη Δευτέρα στην Ουάσιγκτον με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν.

Σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της ΠΓΔΜ, MIA, στη συνάντηση αναμένεται να εξεταστεί η ευρωατλαντική προοπτική της ΠΓΔΜ, οι διμερείς σχέσεις και η εμβάθυνση της συνεργασίας μεταξύ ΗΠΑ και ΠΓΔΜ.

Ορισμένα μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων εκτιμούν ότι στη συνάντηση του κ. Μπάιντεν με τον κ. Γκρούεφσκι θα εξετασθεί και το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, όπως και η πολιτική κρίση στη χώρα, καθώς και οι προσπάθειες που καταβάλλονται από τον διεθνή παράγοντα για την επίλυσή της.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τραμπ: Το Ιράν κατέρριψε αμερικανικό Apache στο Ορμούζ – Η απάντηση των ΗΠΑ είναι αναπόφευκτη

ΗΠΑ: Νέα ιδιωτικά σχολεία για μελλοντικούς ηγέτες

Τζέι Ντι Βανς: Οι ΗΠΑ κοντά σε συμφωνία με το Ιράν – «Τώρα, στο Ισραήλ μπορεί να αρέσει αυτό, μπορεί και να μην αρέσει»

«Θα μπορούσατε να μείνετε μόνοι απέναντι στο Ιράν»: Αυστηρή προειδοποίηση Τραμπ προς Νετανιάχου για την κλιμάκωση

Κορυφαίος Ισραηλινός αναλυτής για το Ιράν προειδοποιεί: Το Ισραήλ κερδίζει τις μάχες, αλλά χάνει τον πόλεμο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr