ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Στην τελική ευθεία ο υπερ-πύργος Trump στο Ντουμπάι: Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο του 1 δισ. δολαρίων
Ιρανικό τελεσίγραφο στον Τραμπ: «Αν μας χτυπήσετε, τινάζουμε στον αέρα την ενέργεια του Κόλπου»
Έντονη αντιπαράθεση Τραμπ-Χέγκσεθ για τις ελλείψεις πυραύλων που περιορίζουν τα πλήγματα στο Ιράν
Έξι χρόνια από τη μερική οριοθέτηση ΑΟΖ Ελλάδας-Αιγύπτου - Νίκος Δένδιας: «Κατοχυρώσαμε το εθνικό συμφέρον»
Η ΕΛ.Α.Σ. προειδοποιεί τον Μητσοτάκη: Σε έναν πόλεμο οι πυρηνικές εγκαταστάσεις μπορούν να γίνουν στόχος του εχθρού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η ανακοίνωση για δοκιμή βόμβας υδρογόνου δεν ήταν αρκετή για την Βόρεια Κορέα που τώρα φέρεται να απειλεί ευθέως την Ουάσινγκτον, υποστηρίζοντας ότι χάρη στον συγκεκριμένο τύπο βόμβας μπορεί «να εξαφανίσει τις ΗΠΑ» από τον χάρτη.
«Οι επιστήμονες και οι τεχνικοί μας μπορούν να πυροδοτήσουν βόμβες υδρογόνου ικανές να εξαφανίσουν με τη μία όλη την επικράτεια των ΗΠΑ» δηλώνει η Βόρεια Κορέα, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το πρακτορείο KCNA.
Ταυτόχρονα ωστόσο η Πιονγιάνγκ προσθέτει ότι η δοκιμή βόμβας που προηγήθηκε δεν είχε στόχο «ούτε να απειλήσει κανέναν ούτε να προκαλέσει για συγκεκριμένο σκοπό», αλλά ήταν μια αναγκαία ενέργεια για την ενίσχυση του πυρηνικού προγράμματος για την αντιμετώπιση της ολοένα και πιο εχθρικής αμερικανικής πολιτικής.
Η δοκιμή της βόμβας υδρογόνου προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις της διεθνούς κοινότητας και αμφισβητήθηκε, με τους ειδικούς να πιστοποιούν αργότερα ότι έγινε πυρηνική δοκιμή, αλλά η βόμβα ήταν παρόμοιου τύπου με τις προηγούμενες.
Η Βόρειος Κορέα έχει επανειλημμένως υποστηρίξει ότι χρειάζεται να αναπτύξει πυρηνικά όπλα για να αντιμετωπίσει τις παρεμβάσεις των ΗΠΑ στα εσωτερικά της και να έχει ασπίδα προστασίας σε περίπτωση εισβολής.























































