ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εύα Καϊλή, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Κροατία, Μάρτιν Σουλτς, Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ, Σκόπια,


















































Χακάν Φιντάν για καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» - Πηγές ελληνικού ΥΠΕΞ: «Η εσωτερική διαχείριση από την
Το Abeille Marengo ξεκινά θαλάσσιες έρευνες για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου
Κύπρος - Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Πόλεμος εντυπώσεων κατά του Μητροπολίτη που ξεσκέπασε το σκάνδαλο
Σύροι τζιχαντιστές -δήθεν στρατιωτικοί σύμβουλοι- στη Σαουδική Αραβία
Ο Ελ-Σαγιέντ αποκάλεσε το Μίσιγκαν «πρωτεύουσα της Αραβικής Αμερικής»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επιστολή στον Μάρτιν Σουλτς έστειλαν οι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή και Νίκος Ανδρουλάκης, διαμαρτυρόμενοι για την προσπάθεια της ευρωβουλευτού του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος από την Κροατία, Μαριάνα Πέτιρ, να δημιουργήσει άτυπη ομάδα ευρωβουλευτών με τον τίτλο «Φίλοι της Μακεδονίας» εντός του Ευρωκοινοβουλίου.
Στην επιστολή τους οι δύο ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ επισημαίνουν την πάγια στάση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να αναφέρεται στα Σκόπια με τον όνομα “πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας” (πΓΔΜ), την προσωρινή ονομασία με την οποία έγινε δεκτή στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών το 1993 κατόπιν σχετικής σύστασης του Συμβουλίου Ασφαλείας.
Σημειώνουν ακόμη πως τέτοιες κινήσεις στέλνουν λάθος μήνυμα, ειδικά όταν γίνονται από Ευρωπαίους αξιωματούχους , υπενθυμίζοντας ότι οι κανόνες πρέπει να ισχύουν για όλους.
























































