ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σύρος: Η διασώστρια του ΕΚΑΒ «ήταν σε υπερδιέγερση, δεν λύγιζε με τίποτα»
Σελεύκεια η προς Βήλω: Σύροι αλήτες τζιχαντιστές επιτέθηκαν (ξανά) σε Έλληνες της Συρίας
Οι Κούρδοι και όσα η Αριστερά εξακολουθεί να αρνείται να δει - Άρθρο γνώμης της Σαχάρ Μπαγκερί
Κρήτη: Εισβολή Παλαιστίνιων σε ξενοδοχείο που έμεναν Ισραηλινοί
Eurostat: Φτώχεια για τα ελληνικά νοικοκυριά - Μειώνονται τα εισοδήματα, εξανεμίζονται οι αποταμιεύσεις, καταρρέουν οι επενδύσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στον αρμόδιο εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα ο 47χρονος νοσηλευτής σε νοσοκομείο, ο οποίος συνελήφθη χθες το πρωί, στη Δράμα, κατηγορούμενος για βιασμό, βαριά σωματική βλάβη, έκθεση, υπεξαίρεση και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
Ο νοσηλευτής συνελήφθη έπειτα από καταγγελία, σύμφωνα με την οποία εισήλθε σε θάλαμο, όπου νοσηλευόταν 22χρονη και αφού της χορήγησε ενδοφλέβιο φαρμακευτικό σκεύασμα (αναισθητικό), φέρνοντάς την σε κατάσταση καταστολής, προέβη σε ασελγείς πράξεις, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε.
Μετά την καταγγελία υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι προσέτρεξαν στο σημείο και συνέλαβαν τον νοσηλευτή.
Σύμφωνα με την αστυνομία, σε κάδο απορριμμάτων του νοσοκομείου, καθώς επίσης και την κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κενό φιαλίδιο του φαρμακευτικού σκευάσματος που χορήγησε στην 22χρονη και χρησιμοποιημένη σύριγγα.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν άλλα πέντε φιαλίδια του παραπάνω φαρμακευτικού σκευάσματος, τα οποία, όπως προέκυψε, είχε αφαιρέσει κατά το παρελθόν από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου.























































