ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Στη Βρετανία απαγορεύουν τα γυαλιά του Άδωνι σε εστιατόρια, παμπ και θέατρα
Τριμερής αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν στη Μέκκα - Ενεργοποιείται ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής τύπου NATO
Η ΕΛ.Α.Σ. είχε προειδοποιήσει για τη συμμαχία Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας-Πακιστάν - Ο Μητσοτάκης έμεινε με τους Patriot στο... χέρι
«Ελπίδα για τη Δημοκρατία»: Σφοδρή επίθεση Αυγερινού κατά Καρυστιανού και Γρατσία
Η ΕΛ.Α.Σ. «σφυροκοπά» για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν διαθέτει στρατηγική με αρχή, μέση και τέλος απέναντι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η διεύρυνση της ΝΔ σε πιο “κεντρώα” στρώματα, πιο φιλελεύθερα και πιο μεταρρυθμιστικά ή αλλιώς σε αυτό που ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης ονομάζει, στην παραγωγική και δυναμική Ελλάδα, αποτελεί για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης μονόδρομο.
Η κίνησή του να εκθειάσει τον καθηγητή και πρώην υπουργό Τάσο Γιαννίτση για την προσπάθειά του να μεταρρυθμίσει, επί πρωθυπουργίας Κώστα Σημίτη, το ασφαλιστικό σύστημα ήταν στρατηγικής σημασίας και εκθειάστηκε από σειρά στελεχών και του Ποταμιού και του άλλοτε πανίσχυρου “εκσυγχρονιστικού” ΠΑΣΟΚ.
Η Άννα Διαμαντοπούλου, πρώτη αντέδρασε, και μέσω twitter, απέδωσε τα εύσημα στον Κυρ. Μητσοτάκη που όχι μόνο εκθείασε τον Τάσο Γιαννίτση, αλλά και μίλησε θετικά για τον ασφαλιστικό νόμο των Ανδρέα Λοβέρδου και του Γιώργου Κουτρουμάνη το 2010.
Ήδη, τα ονόματα του Τάσου Γιαννίτση και της Αννας Διαμαντοπούλου, αιωρείται το σενάριο περί συνεργασίας των δυο με τον Κυρ. Μητσοτάκη.
























































