ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συμμορίες Ρομά κλέβουν καμπάνες από εκκλησίες

Συμμορίες Ρομά κλέβουν καμπάνες από εκκλησίες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι της Χίου με τους ληστές που κλέβουν μεταλλικά αντικείμενα, μέχρι και ολόκληρες καμπάνες, από την ύπαιθρο του νησιού τους, ζητάνε από την Αστυνομία επιτέλους κάτι να κάνει.

Η δικαιολογημένη αγανάκτηση καταγράφεται στο σχόλιο της τοπικής Αλήθειας:

“Είναι θέμα τιμής για την Αστυνομία να τελειώνει μια κι’ έξω με τις “συμμορίες” αθιγγάνων ή μη, που έχουν ταράξει την ύπαιθρο και όχι μόνο, αρπάζοντας οτιδήποτε μεταλλικό έχει την παραμικρή αξία.

Πριν λίγες μέρες “σούφρωσαν” τα καντήλια από το νεκροταφείο του Καταρράκτη, χθες έκπληκτοι οι Λαγκαδούσοι είδαν στα τρία υπέροχα ξωκλήσια τους στα Κοίλα, την Παναγιά, τον Αγιο Γιώργη και την Αγιο Παντελεήμονα να λείπουν οι καμπάνες.

Ακούστηκε χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί ότι το ίδιο παρουσιάστηκε σε ξωκλήσι στα Καρδάμυλα. Να λιώνουν τις καμπάνες, μας φαίνεται δύσκολο, να τις μεταφέρουν στις αποσκευές τους το ίδιο, δηλαδή τι πρέπει να γίνει για να τους πιάσει η αστυνομία, να της αφαιρέσουν την πόρτα του Αστυνομικού Μεγάρου;”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Πώς ξεσκεπάστηκε η απάτη μετά από καταγγελία

Σέρρες: Σύλληψη 36χρονου για τον θάνατο του πατέρα του

Συναγερμός στη Σύρο για απειλή για βόμβα στο ισραηλινό κρουαζιερόπλοιο «Crown Iris» – Εμπλοκή της Σιν Μπετ

Διπλή δολοφονία στις Λιβανάτες: 45χρονος σκότωσε τα δύο ανίψια του 23 και 26 ετών

Ίλιον: Συνελήφθη 18χρονος που μαχαίρωσε τον 61χρονο πατέρα του

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr