ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Οι ΗΠΑ θα αποφασίσουν πότε θα άρουν οι Ευρωπαίοι τις κυρώσεις στη Ρωσία”!

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο γερουσιαστής Τζον Μακέιν δηλώνει πως οι ΗΠΑ θα αποφασίσουν τη στιγμή που η Ευρωπαϊκή Ένωση θα άρει τις οικονομικές κυρώσεις κόντρα στη Ρωσία, πέρα από το γεγονός ότι έχουν κοστίσει στην Ευρώπη πάρα πολύ, αναφέρει το Ria Novosti.

“Είναι σαφές πως υπάρχει μεγάλη συζήτηση μεταξύ των Ευρωπαίων για να αρθούν οι κυρώσεις. Πολλές ευρωπαϊκές χώρες ψάχνουν τρόπο να τις παρακάμψουν” δήλωσε ο Μακέιν. “Εδώ και μήνες ακούω πως σε πολλές χώρες, ειδικά στη Γερμανία, πως υπάρχει τεράστια πίεση για να αρθούν οι κυρώσεις” πρόσθεσε.

Ωστόσο “την τελική απόφαση για τις ευρωπαϊκές χώρες σχετικά με αυτό το θέμα θα την πάρει η κυβέρνηση των ΗΠΑ” ξεκαθάρισε ο Μακέιν που ανέφερε επιπλέον πως τα μέλη της ΕΕ έχουν στα πλάνα τους να συζητήσουν το θέμα στη Σύνοδο για την ασφάλεια που θα γίνει στο Μόναχο την επόμενη εβδομάδα.

“Δεν θα συζητηθεί ανοιχτά στη Σύνοδο, αλλά θα υπάρξουν συζητήσεις μεταξύ των Ευρωπαίων αντιπροσώπων” δήλωσε ο Μακέιν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι όροι της συμφωνίας Τραμπ με Ιράν – Παράταση της κατάπαυσης του πυρός για 60 ημέρες

Τραμπ: Ενδεχομένως το Σαββατοκύριακο η υπογραφή συμφωνίας με το Ιράν

Νίκος Δένδιας για ουκρανικό drone: Εκτιμώ την καθυστερημένη συγγνώμη της Ουκρανίας αλλά «υπάρχει ποινικό αδίκημα»

Τραμπ: Έχουμε συμφωνία με το Ιράν – Ακυρώνονται οι προγραμματισμένες επιθέσεις

Ο Νίκος Δένδιας για την παρενόχλησή του από τους Τούρκους: Είναι δουλειά της ΕΕ, γιατί σε Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πηγαίναμε, να προστατεύει τον ενιαίο ευρωπαϊκό χώρο από την Τουρκία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr