ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Deutsche Welle, Αγρότες, Αλέξης Τσίπρας, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Ελληνική Κυβέρνηση, Κινητοποιήσεις, Μπλόκα Αγροτών,


















































Η Μαίρη Μπόση προειδοποιεί για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: «Αυτή είναι η αρχή...»
Η δωροδοκία των 6 δισ.: Η μυστική προσφορά του Κατάρ στο Ιράν για την παύση των ιρανικών επιθέσεων στο έδαφός
Ο Χακάν Φιντάν διαβάζει αρχαίους Έλληνες μήπως και καταλάβει το ασιανό του τουρκεμένο κεφάλι τι του συμβαίνει
Άραβες: Από την αποφυγή του πολέμου στην επιδίωξη ολοκλήρωσής του
Το παράθυρο των 120 ωρών για την επιβίωση του Ιράν μόλις άνοιξε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην αυριανή γενική απεργία στην Ελλάδα κατά του ασφαλιστικού και στην πίεση που βιώνει ολοένα και πιο έντονα η κυβέρνηση Τσίπρα αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα της η γερμανική εφημερίδα Frankfurter Rundschau.
Όπως μεταδίδει η Deutsche Welle, το δημοσίευμα αναφέρεται στις κινητοποιήσεις των αγροτών και στις υποσχέσεις που έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας πριν από ένα χρόνο.
«Ήθελε να διώξει για πάντα από την Αθήνα τη μισητή τρόικα πριν από ένα χρόνο, όμως ο πρωθυπουργός δεν μπόρεσε να κρατήσει τον λόγο του.
Η τρόικα ζει ακόμη κι αν κανείς μιλάει πλέον για ‘εκπροσώπους των θεσμών’.
Αυτοί δεν είναι πια τρεις αλλά τέσσερεις, διότι έναν ελεγκτή στέλνει επιπλέον και ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας (ESM)» επισημαίνει το δημοσίευμα, το οποίο δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην αυριανή γενική απεργία.
«Για την Πέμπτη τα συνδικάτα κάλεσαν σε γενική απεργία. Το ασφαλιστικό θα είναι η μεγαλύτερη πολιτική δοκιμασία για τον Τσίπρα από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του πριν από ένα χρόνο. Ακόμα και στις τάξεις του κόμματός του συναντά αντιστάσεις. Ο συνασπισμός του Τσίπρα με τους δεξιούς λαϊκιστές ΑΝΕΛ διαθέτει μια πλειοψηφία μόλις 153 βουλευτών – δεν έχει άνεση για να περάσει το ασφαλιστικό. Εάν αποτύχει στο κοινοβούλιο αυτό θα σημάνει το τέλος της διακυβέρνησής του» υπογραμμίζει η γερμανική εφημερίδα.
























































