ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυτοκίνητο, Χαράτσι,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Oύτε τα πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα φαίνεται ότι γλιτώνουν τις επιβαρύνσεις, αφού υπάρχει το σενάριο να επιβληθεί χαράτσι και σε αυτά, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.
Το χαράτσι, που πιθανότατα θα έχει την ονομασία “πράσινο τέλος” θα επιβληθεί στα πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα παλαιότερης από EURO4 τεχνολογίας ή αυτά που έχουν αγοραστεί πριν το 2010.
Σύμφωνα με τα σενάρια που κυκλοφορούν οι κάτοχοι των αυτοκινήτων αυτών θα κληθούν να πληρώσουν τουλάχιστον 50 ευρώ ως τα 2.000 κυβικά, με την επιβάρυνση να ξεπερνάει το 30% από τα 2.000 κυβικά και πάνω. Για τα επαγγελματικά οχήματα από 1,5 τόνο και πάνω η επιβάρυνση σύμφωνα με το ίδιο σενάριο θα ξεκινάει από τα 100 ευρώ.























































