ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Βουλγαρία μας καταγγέλλει στην ΕΕ για τα μπλόκα των αγροτών

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αντιδρά η Βουλγαρία στο κλείσιμο των ελληνοβουλγαρικών συνόρων από τους αγρότες με μπλόκα στους μεθοριακούς σταθμούς του Προμαχώνα, της Εξοχής, Νυμφαίας και Ορμενίου.

Με επιστολή του προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το υπουργείο Εξωτερικών της Βουλγαρίας ζητάει την αρωγή της για την επίλυση του προβλήματος «το γρηγορότερο δυνατό».

Στην επιστολή κατηγορείται η Ελλάδα ότι «απέτυχε να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της, σε ό,τι αφορά τις θεμελιώδεις ελευθερίες στην ΕΕ, όπως η ελεύθερη κυκλοφορία ανθρώπων και αγαθών μεταξύ κρατών μελών».

Παράλληλα, το βουλγάρικο υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε οδηγία προς τους πολίτες της χώρας που ταξιδεύουν στην Ελλάδα να αποφεύγουν τις οδικές αρτηρίες, όπου λειτουργούν μπλόκα αγροτών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Επίτροπος Εμπορίου ΕΕ: Τίποτα δεν θεωρείται συμφωνημένο με τις ΗΠΑ για τους δασμούς μέχρι να συμφωνηθούν όλα

Στα 71 δισ. δολάρια το κόστος ανασυγκρότησης της Γάζας – Κατεστραμμένες οι περισσότερες κατοικίες και σχεδόν όλες οι επιχειρήσεις

Φαραντούρης για Κύπρο, οριοθέτηση ΑΟΖ και Κυπριακό στο Ευρωκοινοβούλιο

Ο Νίκος Δένδιας υπογράμμισε στον Άντριους Κουμπίλιους «τις πάγιες ελληνικές θέσεις ως προς τα κριτήρια επιλεξιμότητας» στο «SAFE»

Κάλας: Έκπληξη για τη χρονική στιγμή της αποχώρησης των αμερικανικών στρατευμάτων από τη Γερμανία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr