ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΟΗΕ: Ο εκλεκτός του Ερντογάν για ΓΓ του ΟΗΕ «πάτωσε» - Τι λένε Ελλάδα και Κύπρος
Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ακαδημίας Αχιλλέας Αιμιλιανίδης για τη «γέννηση» του Κυπριακού στα χρόνια του Ελ. Βενιζέλου - Πότε η
Ο Φαραντούρης τα κατάφερε! Η ΕΕ απαιτεί τιμωρία των τζιχαντιστών της Συρίας που επιτίθενται σε Ρωμιούς/Ελληνορθόδοξους
Champions League, Europa και Conference στην πλατφόρμα Αλαφούζου την περίοδο 2027-2031
Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ μαζί στην άμυνα, την ενέργεια, την ειρήνη και την ασφάλεια - Χαλύβδινη συμμαχία στην Ανατολική Μεσόγειο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας Φίλιπ Χάμοντ χαρακτήρισε «γελοίο» το πόρισμα της επιτροπής του ΟΗΕ για τον Τζούλιαν Ασάνζ, θυμίζοντας ότι ο χάκερ είναι φυγόδικος.
«Απορρίπτω το πόρισμα αυτής της ομάδας εργασίας. Πρόκειται για μία ομάδα που απαρτίζεται από μη ειδικούς, όχι από νομικούς. Ο Τζούλιαν Ασάνζ διαφεύγει από τη δικαιοσύνη. Κρύβεται από τη δικαιοσύνη στην πρεσβεία του Ισημερινού», επισήμανε.
«Μπορεί να βγει όποια στιγμή επιλέξει… αλλά θα πρέπει να αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη στη Σουηδία, εάν επιλέξει να το κάνει. Ειλικρινά, πρόκειται για γελοίο πόρισμα εκ μέρους της ομάδας εργασίας και το απορρίπτουμε».























































