Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μόσχα: “Αφού το ΝΑΤΟ μας αγνοεί, το αγνοούμε κι εμείς”…

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Ρωσία δε θεωρεί σκόπιμο να δεσμευτεί για πιο αποτελεσματικό έλεγχο των συμβατικών όπλων στην Ευρώπη, τη στιγμή που το ΝΑΤΟ αυξάνει τις δραστηριότητές του στην περιοχή, δήλωσε ο Ρώσος υφυπουργός Άμυνας Ανατόλι Αντόνοφ, όπως μεταδίδουν τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

Στο μεταξύ, έγινε γνωστό ότι απορρίφθηκε πρόταση της Μόσχας, για τη συγκρότηση συμβουλευτικού οργάνου, με έδρα την πρωτεύουσα της Ιορδανίας Αμάν, προκειμένου να υπάρχει συντονισμός των ενεργειών στο συριακό έδαφος.

Η πρόταση απορρίφθηκε από τις ΗΠΑ και τη Δύση, σύμφωνα με δηλώσεις του Ρώσου υφυπουργού Άμυνας. «Ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας, πρότεινε να γίνει τηλεφωνική συνομιλία με τον Αμερικανό ομόλογό του Άστον Κάρτερ στις 19 Ιανουαρίου. Μας έγινε κατανοητό ότι μια τέτοια συνομιλία δεν ήταν σκόπιμη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αντονοφ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πάνω από 1.000 Αμερικανοί χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζικά για την Ιερουσαλήμ στο Δυτικό Τείχος

Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία

Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση

H FIFA απένειμε βραβείο Ειρήνης στον Ντόναλντ Τραμπ

Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» – Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr