ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αλεξάντα Κότεϊ, Έλληνες Εθελοντές στη Συρία, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μοχάμεντ Εμουάζι, Συρία, Τζιχαντιστές,


















































Η Τουρκία απειλεί να βυθίσει το γαλλικό ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo για το καλώδιο
Τελευταία προειδοποίηση - Τελεσίγραφο της ΕΛ.Α.Σ. του Αλ. Τσίπρα σε Μητσοτάκη και στο «σκυλάκι» του: «Μιλήστε με ονόματα όχι με
Άμτζαντ Τάχα: Η Μουσουλμανική Αδελφότητα σε αναζήτηση έδρας στην Ευρώπη
«Μπλε τσουνάμι» σάρωσε το Κογκρέσο - Στον έλεγχο των Δημοκρατικών Γερουσία και Βουλή των Αντιπροσώπων
Γάζα: Παλαιστίνιοι πολιτοφύλακες καταδιώκουν τζιχαντιστές της Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ελληνοκυπριακής καταγωγής φαίνεται πως είναι ένα μέλος της ομάδας τρομοκρατών του διαβόητου δήμιου του Ισλαμικού Κράτους Τζιχάντι Τζον, ο οποίος σκοτώθηκε πρόσφατα, κατά τη διάρκεια αεροπορικής επιδρομής στη Συρία.
Σύμφωνα με την «Washington Post», ο 32χρονος Αλεξάντα Κότεϊ, που κατά το ήμισυ κατάγεται από την Γκάνα και κατά το ήμισυ από την Κύπρο, αλλά μεγάλωσε στο δυτικό Λονδίνο, ταυτοποιήθηκε από τις βρετανικές και αμερικανικές υπηρεσίες ως το ένα από τα τέσσερα «Σκαθάρια»- παρατσούκλι που τους έδωσαν οι όμηροι, εξαιτίας της βρετανικής προφοράς τους- τα οποία ευθύνονται για τον αποκεφαλισμό 27 ομήρων.
Ο Κότεϊ φέρεται ότι ταξίδεψε στη Μέση Ανατολή το 2009 και έκτοτε οι φίλοι του στο Λονδίνο έχουν χάσει τα ίχνη του.
Ο 32χρονος μεγάλωσε σε μία οικογένεια που διατηρούσε ραφείο στο Σέφερντς Μπους του Λονδίνου, πολύ κοντά στη γειτονιά όπου ζούσε ο Τζιχάντι Τζον, κατά κόσμον Μοχάμεντ Εμουαζί.
Ήταν φανατικός υποστηρικτής της ποδοσφαιρικής ομάδας Queens Park Rangers και φαίνεται ότι ασπάστηκε το Ισλάμ στα 20 χρόνια του, αφού ερωτεύτηκε μία μουσουλμάνα.























































