ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγρότες, Αλέξης Τσίπρας, Ασφαλιστικά Ταμεία, Ασφαλιστικές Εισφορές, Κινητοποιήσεις, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μπλόκα Αγροτών,


















































Ιρανικό τελεσίγραφο στον Τραμπ: «Αν μας χτυπήσετε, τινάζουμε στον αέρα την ενέργεια του Κόλπου»
Έντονη αντιπαράθεση Τραμπ-Χέγκσεθ για τις ελλείψεις πυραύλων που περιορίζουν τα πλήγματα στο Ιράν
Στην τελική ευθεία ο υπερ-πύργος Trump στο Ντουμπάι: Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο του 1 δισ. δολαρίων
Έξι χρόνια από τη μερική οριοθέτηση ΑΟΖ Ελλάδας-Αιγύπτου - Νίκος Δένδιας: «Κατοχυρώσαμε το εθνικό συμφέρον»
Η ΕΛ.Α.Σ. προειδοποιεί τον Μητσοτάκη: Σε έναν πόλεμο οι πυρηνικές εγκαταστάσεις μπορούν να γίνουν στόχος του εχθρού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Να αποσύρει αμέσως το σχέδιό του για το ασφαλιστικό κάλεσε τον πρωθυπουργό ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Είναι φανερό σε όλους, ότι η κοινωνία, είναι απέναντι στην πρόταση της Κυβέρνησης για το ασφαλιστικό.
Πλήττεται η οικονομία, πλήττεται η ίδια η υπόσταση πολλών επαγγελματικών κλάδων, χωρίς να λύνεται το πρόβλημα» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης στοχεύοντας σαφώς σε πολιτικό κέρδος από τους διαμαρτυρόμενους που πραγματοποιούν κινητοποιήσεις.
«Ο κ. Τσίπρας οφείλει να αποσύρει αμέσως το σχέδιό του, προκειμένου να εκτονωθεί η ένταση και να υπάρξει ένας ουσιαστικός διάλογος από την αρχή με τους κοινωνικούς φορείς», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.
























































