ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΟΗΕ: Ο εκλεκτός του Ερντογάν για ΓΓ του ΟΗΕ «πάτωσε» - Τι λένε Ελλάδα και Κύπρος
Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ακαδημίας Αχιλλέας Αιμιλιανίδης για τη «γέννηση» του Κυπριακού στα χρόνια του Ελ. Βενιζέλου - Πότε η
Ο Φαραντούρης τα κατάφερε! Η ΕΕ απαιτεί τιμωρία των τζιχαντιστών της Συρίας που επιτίθενται σε Ρωμιούς/Ελληνορθόδοξους
Champions League, Europa και Conference στην πλατφόρμα Αλαφούζου την περίοδο 2027-2031
Ο Πρόεδρος του Ισραήλ προτίθεται να αναθέσει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης την Κυριακή 08/11 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ως διαπλεκόμενο κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης. «Εσείς είστε η διαπλοκή, πιο παλιοί και από το παλιό», τόνισε από το βήμα της Βουλής, κατά τη συζήτηση για τις τηλεοπτικές άδειες.
«Κατάχρηση των ΠΝΠ, κομματικοποίηση του κράτους, παρέμβαση στην ανεξαρτησία της δικαιοσύνης. Αυτό σημαίνει διαπλοκή», συμπλήρωσε.
Ο κ. Μητσοτάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι απομακρύνει την Ελλάδα από τις αξίες της Ε.Ε. και έκανε λόγο για «θεσμικό Grexit», στο οποίο, όπως είπε, θα σταθούν απέναντι η Ν.Δ. και όλες οι ευρωπαϊκές δυνάμεις.
Το Σύνταγμα παραβιάζεται κατάφορα, υπογράμμισε εν συνεχεία και απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό, είπε ότι «δεν μπορείτε να βγείτε έξω στην κοινωνία».
Αναφερόμενος στις τηλεοπτικές άδειες, σημείωσε ότι η στάση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είναι ξεκάθαρη. Όπως είπε, η Ν.Δ. θα υπερασπίζεται την ελευθέρη ενημέρωση του λαού, πάντα υπό τον έλεγχο της ανεξάρτητης αρχής.
«Κανείς δεν διαφωνεί με το να υπάρχει διαφάνεια. Ό,τι ισχύει για όλους τους επιχειρηματίες, πρέπει να ισχύει και για τους καναλάρχες» ανέφερε και εξέφρασε την εκτίμηση ότι με τη σημερινή τροπολογία «θέλετε να καταστήσετε κυρίαρχο των ΜΜΕ των υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά».
Τόνισε επίσης ότι ο περιορισμός των αδειών «οδηγεί στην διαπλοκή, όχι στη διαφάνεια». «Γιατί μόνο τέσσερις άδειες και όχι περισσότερες; Αναφερθήκατε στο ευρωπαϊκό ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, αλλά τα στοιχεία είναι λάθος», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.
«Όλες οι κοινωνικές ομάδες είναι απέναντί σας. Όλη η παραγωγική Ελλάδα είναι απέναντί σας. Δυστυχώς η ελεύθερη ενημέρωση και ο πλουραλισμός απειλούνται», συνέχισε ο πρόεδρος της Ν.Δ.
























































