ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αζάζ, Αλ Κάιντα, Αλ Νούσρα, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Συρία, Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF), Τελ Ριφάτ, Τζιχαντιστές, Τουρκία, Χαλέπι,


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Τραμπ: Το καθεστώς στο Ιράν έχει ήδη αλλάξει
Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Fuel pass και επιδότηση diesel στην αντλία: Πώς, πότε και για ποιους ενεργοποιούνται τα νέα μέτρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η συνεργασία της τουρκικής κυβέρνησης με την Αλ Κάιντα είναι πλέον ξεδιάντροπη. Εάν είχαν δηλαδή κάποια ντροπή όλοι αυτοί ποτέ τους.
Δημοσιογράφοι και ακτιβιστές στο Twitter καταγγέλλουν στην παγκόσμια κοινή γνώμη ότι οι τζιχαντιστές της Αλ Κάιντα δίνουν τις συντεταγμένες των κουρδικών θέσεων, στη μάχη στη βορειοδυτική Συρία, στις πόλεις Αζάζ και Τελ Ριφάτ, για να βομβαρδίζει το τουρκικό πυροβολικό.
Όπως βλέπετε και στα tweet που ακολουθούν:

Γράφει το Terror Monitor: Το τουρκικό πυροβολικό σφυροκοπά τις θέσεις του YPG κοντά στην Αζάζ για δεύτερη ημέρα, μετά την ήττα των υποστηριζόμενων από την Τουρκία τζιχαντιστών που έχασαν τις μάχες.
Γράφει ο (φιλότουρκος) Imad alDin: Έκτακτο: Πηγές αναφέρουν ότι ορισμένες αντάρτικες ομάδες δίνουν συντεταγμένες στις τουρκικές δυνάμεις για τις θέσεις των τρομοκρατών (Κούρδων) του YPG στο Χαλέπι στη Συρία.
Σχολιάζει στη συνέχεια ο λογαριασμός Swing in Mecca: Ο νατοϊκός τουρκικός στρατός βομβαρδίζει τους Κούρδους του YPG και τον SDF (Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις, υποστηριζόμενες από τις ΗΠΑ) με τη βοήθεια των ισλαμιστών και των φίλων της Αλ Κάιντα.
Ο πλανήτης το έχει βούκινο για τον ρόλο της Τουρκίας στη Συρία, για τη συνεργασία της Τουρκίας με τους τζιχαντιστές και η Δύση στέκει αμήχανη… Και το να είναι κανείς αμήχανος είναι χειρότερο από το να στέκεται αδιάφορος.























































