ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Αλέξης Τσίπρας συνέθλιψε τον Μητσοτάκη! «Είπε ψέματα» - «Η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης δεν δικαιολογείται να υπερβαίνει τα 1,4
Δημογραφικό: Αν η Ελλάδα χρειάζεται «μετανάστες», να «πάρει» Έλληνες/Ρωμιούς της Συρίας αντί για μουσουλμάνους
Η «Ηθική» ως εναλλακτικό μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία
ΟΗΕ: Οι Ισραηλινοί αποχώρησαν από την αίθουσα της Γ.Σ. στην ομιλία του Ερντογάν (βίντεο)
Δημοσκόπηση RealPolls: Mονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - Πάνω από 7 στους 10 δεν βλέπουν αυτοδυναμία 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νέες προκλητικές δηλώσεις για την Ελλάδα έκανε ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίτσο.
Μιλώντας μετά τη σύνοδο των πρωθυπουργών της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στην Πράγα ο Φίτσο εξέφρασε την εκτίμηση ότι η Τουρκία και η Ελλάδα μπορεί να μην καταφέρουν να ανασχέσουν τις μεταναστευτικές ροές στην ΕΕ, υπογραμμίζοντας μάλιστα την ανάγκη να υπάρξει ένα «Σχέδιο Β» που θα προστατεύει τα σύνορα της Βουλγαρίας και της ΠΓΔΜ.
«Ελπίζουμε το σχέδιο δράσης που έχει συμφωνηθεί ανάμεσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την Τουρκία να λειτουργήσει. Και θα ήθελα να με εκπλήξουν ευχάριστα οι Έλληνες εταίροι μας», είπε ο Φίτσο.
«Ωστόσο», συμπλήρωσε, «οφείλω να ομολογήσω ότι δεν είμαι κάπως απαισιόδοξος, Γι’ αυτό μιλήσαμε επίσης για ένα “Σχέδιο Β” σχετικά με την διασφάλιση των συνόρων της ΠΓΔΜ και της Βουλγαρίας».
























































