ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για UBS Επενδυτική Τράπεζα, Ελβετία, Καταθέσεις, Καταθέσεις Εξωτερικού, Μαύρο Χρήμα,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη λίστα της UBS, την ώρα που οι έρευνες συνεχίζονται για τα μεγάλα ποσά καταθέσεων σε τραπεζικούς λογαριασμούς στο εξωτερικό.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon, στη λίστα βρίσκονται δέκα πολιτικά πρόσωπα, εν ενεργεία και μή, καθώς επίσης πασίγνωστη παρουσιάστρια ενημέρωσης με καταθέσεις 2.500.000 ευρώ, αλλά και πολύ γνωστός επιχειρηματίας με καταθέσεις 200.000.000 ευρώ!
Στη λίστα, υπάρχει και ένα ζευγάρι ανεπάγγελτων που έχει σε λογαριασμούς του 25.000.000 ευρώ!
Όλοι οι παραπάνω προστέθηκαν στη λίστα με γνωστές τηλεπερσόνες, δύο πασίγνωστες κυρίες του έντεχνου τραγουδιού με καταθέσεις αρκετών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, δικηγόρους γιατρούς, επιχειρηματίες, γνωστούς στα αθηναϊκά σαλόνια, καθώς επίσης γνωστός ζωγράφος με καταθέσεις 3.000.000 ευρώ, αλλά και ιερέας που βρέθηκε να έχει πάνω από 400.000 ευρώ.
Επισημαίνεται ότι όλοι οι παραπάνω θα κληθούν (κάποιοι έχουν ήδη κληθεί) να δικαιολογήσουν τα χρήματα που εντοπίστηκαν.
Στην περίπτωση που αποδειχθεί ότι πρόκειται για μαύρο χρήμα κινδυνεύουν ακόμη και με κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων.
Ας σημειωθεί ότι στο παρασκήνιο ήδη κυκλοφορούν πολλά ονόματα στα οποία περιλαμβάνεται η πασίγνωστη παρουσιάστρια ενημέρωσης, οι γνωστές τηλεπερσόνες και οι διάσημες του έντεχνου τραγουδιού και είναι χρέος της πολιτείας να δώσει τα ονόματα αυτά στη δημοσιότητα όταν αποδειχθεί ότι τα χρήματα δεν μπορούν να αιτιολογηθούν και δεν έχουν φορολογηθεί νόμιμα.
























































