ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Γερμανός αντικαγκελάριος ζητεί ελάφρυνση του ελληνικού χρέους

Ο Γερμανός αντικαγκελάριος  ζητεί ελάφρυνση του ελληνικού χρέους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους προκειμένου να αποφευχθεί η κοινωνική αναταραχή ζητεί ο αντικαγκελάριος της Γερμανίας και πρόεδρος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.

Σε άρθρο του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο Γερμανός πολιτικός τάσσεται υπέρ της ελάφρυνσης του δημόσιου χρέους, υπό την προϋπόθεση η Αθήνα να ασχοληθεί σοβαρά με τις μεταρρυθμίσεις.

Όσον αφορά τη ζώνη του Σένγκεν, απορρίπτει το ενδεχόμενο κλεισίματος των ελληνικών συνόρων, κάνοντας λόγο για «προτάσεις που δηλητηριάζουν τον δημόσιο διάλογο».

Κάνοντας ειδική μνεία στην προσφυγική κρίση, ο Γκάμπριελ διερωτάται πώς είναι δυνατόν να δαπανώνται τόσα δισεκατομμύρια προκειμένου να διασωθούν οι τράπεζες και όχι να σωθούν οι άνθρωποι.

«Όσο η Γερμανία αυτοπεριορίζεται στις εκκλήσεις για αλληλεγγύη στην υποδοχή των προσφύγων, αλλά δεν είναι διατεθειμένη να επενδύσει περισσότερο στην ανάπτυξη και στις θέσεις εργασίας στην Ευρώπη, κανείς δεν θα έρθει να μας βοηθήσει» καταλήγει, σχετικά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γαλλία και Γερμανία δεν περιμένουν αλλαγή της αμερικανικής πολιτικής μετά τη νίκη των Δημοκρατικών

Άμτζαντ Τάχα: Η Μουσουλμανική Αδελφότητα σε αναζήτηση έδρας στην Ευρώπη

Διπλή δολοφονία στις Λιβανάτες: 45χρονος σκότωσε τα δύο ανίψια του 23 και 26 ετών

Νέα Μάκρη: Συνελήφθη 25χρονος Αλβανός για αρπαγή και βιασμό ανήλικης

Το τέλος της Ευρώπης ή το τέλος των ψευδαισθήσεών της;

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...