ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Πάνω από 1.000 Αμερικανοί χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζικά για την Ιερουσαλήμ στο Δυτικό Τείχος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ανώνυμα τηλεφωνήματα που προειδοποιούσαν για 9 βομβιστικές επιθέσεις σε ισάριθμα εμπορικά κέντρα της Μόσχας, έθεσαν σε συναγερμό τη Ρωσική πρωτεύουσα.
Τουλάχιστον 100.000 άνθρωποι έχουν βγει στους δρόμους της ρωσικής πρωτεύουσας εκκενώνοντας όλα τα εμπορικά κέντρα.
Στο εμπορικό κέντρο GUM, ένας από τους μεγαλύτεροι πόλους έλξης για τουρίστες κοντά στην Κόκκινη Πλατεία, σήμανε συναγερμός και οι χιλιάδες επισκέπτες του απομακρύνθηκαν χωρίς να προκληθούν επεισόδια και πανικός.
Αλλες πληροφορίες ανέρεραν ότι υπάρχει απειλή για βόμβα και στο κτίριο της Προεδρίας της Κυβερνήσεων στην οδό Ιλίνκα, στο οποίο στεγάζονται πολλές από τις υπηρεσίες του προέδρου Πούτιν.























































