ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αζάζ, Αλ Κάιντα, Αλ Νούσρα, Εφρίν, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Συρία, Τζιχαντιστές, Τουρκία, Χαλέπι,


















































Ο Ίσραελ Κατζ εξευτέλισε τον «τζάμπα μάγκα» Ερντογάν - «Χάρτινος σουλτάνος» και άλλα... κοσμητικά
Οι ψεύτες του τουρκικού ΥΠΕΞ υποστηρίζουν ότι το 1821 οι Έλληνες επαναστάτες έσφαξαν «Τούρκους» στην Τριπολιτσά - Ποια είναι η
Εξοντώθηκε οπλαρχηγός της Χαμάς που κρατούσε εφτά ομήρους στην Πόλη της Γάζας
Ακόμα ένας Έλληνας της Συρίας δολοφονήθηκε από τους «μπάτσους» του καθεστώτος - Οι Έλληνες της Συρίας ζητάνε διπλωματική αλληλεγγύη από
The Turkish Foreign Ministry's liars claim that in 1821 Greek Revolutionaries slaughtered "Turks" in Tripolitsa – What the historical truth...
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο τουρκικός στρατός βομβάρδισε την κουρδική πόλη Εφρίν – προπύργιο του YPG στη βορειοδυτική Συρία, προκαλώντας απώλειες μεταξύ των αμάχων.
Το τουρκικό πυροβολικό, που έχει αναπτυχθεί κοντά στα σύνορα, σφυροκόπησε αυτή τη φορά τις κουρδικές θέσεις στην Εφρίν όπως και στα γύρω χωριά.
“Ο τουρκικός βομβαρδισμός σκότωσε δεκάδες αμάχους στην Εφρίν”, δήλωσε ο Ρεζάν Χιντό (Rezan Hiddo), μέλος του Δημοκρατικού Συμβουλίου της Εφρίν, στο ARA News.
Ο βομβαρδισμός έγινε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή και πολλές οβίδες έπεσαν σε κατοικημένες περιοχές.
“Απευθυνόμαστε στη Διεθνή Κοινότητα και της ζητάμε να παρέμβει για να σταματήσει η τουρκική επίθεση στα κουρδικά εδάφη στη Συρία”, είπε ο Ρεζάν Χιντό.
Η Εφρίν είναι το προπύργιο των Κούρδων στη βορειοδυτική Συρία. Στην ύπαιθρο της Εφρίν και υπό την προστασία των Κούρδων μαχητών έχουν βρει καταφύγιο δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες που έφυγαν από το Χαλέπι. Οι Κούρδοι προσφέρουν άσυλο στους πρόσφυγες ώστε να μην περάσουν στην Τουρκία και από εκεί στην Ευρώπη.
Ο τουρκικός στρατός βομβαρδίζει τους Κούρδους για να συνδράμει τους τζιχαντιστές του Μετώπου Αλ Νούσρα, της Αλ Κάιντα δηλαδή, στη Συρία.
Οι Κούρδοι προσπαθούν να καταλάβουν την πόλη Αζάζ, στη βορειοδυτική Συρία, προπύργιο της Αλ Κάιντα. Οι Τούρκοι έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν θα επιτρέψουν η Αζάζ να πέσει σε κουρδικά χέρια.
Για πρώτη φορά στα χρονικά χώρα μέλος του ΝΑΤΟ, η Τουρκία, μάχεται επισήμως στο πλευρό της Αλ Κάιντα.























































