ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες σε Μάλγαρα και Χαλκηδόνα -Παραμένουν τα μπλόκα

Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες σε Μάλγαρα και Χαλκηδόνα -Παραμένουν τα μπλόκα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Μπλόκα Αγροτών,

Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες σε Μάλγαρα και Χαλκηδόνα, μετά την συνάντηση που είχαν εκπρόσωποι των μπλόκων με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Ο επικεφαλής της συντονιστικής επιτροπής του μπλόκου των Μαλγάρων, Αχιλλέας Καμπούρης, δήλωσε ότι οι κινητοποιήσεις των αγροτών θα συνεχιστούν και θα διευρυνθούν και σε άλλες μορφές πέραν των μπλόκων και του επ’ αόριστον αποκλεισμού των δρόμων.

Ακόμη, ο κ. Καμπούρης υποστήριξε ότι στη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου πήγε μια μειονότητα των αγροτών και επισήμανε ότι «όπως φάνηκε, ο πρωθυπουργός δεν ήταν διατεθειμένος να ικανοποιήσει ούτε ένα αίτημά μας».

Στο ίδιο μήκος κύματος και το μέλος της συντονιστικής επιτροπής στο μπλόκο της Χαλκηδόνας, Μαυρουδής Μηντσιούδης, που έκανε λόγο για «δύο ευθείες που δεν τέμνονται πουθενά», σχετικά με την στάση του πρωθυπουργού και τα αιτήματα των αγροτών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλέξης Τσίπρας για Κυπριακό: «Κατάργηση των εγγυήσεων και απόσυρση των τουρκικών κατοχικών στρατευμάτων»

Σε πανικό ο καταρρέων Μητσοτάκης σχεδιάζει πρόωρες εκλογές – Η απάντηση Τσίπρα από τη Λευκωσία: ΔΕΝ θα προλάβεις! «Το μομέντουμ έχει ήδη δημιουργηθεί»

Αλέξης Τσίπρας: «Δεν είναι λαϊκισμός η λαϊκότητα» – Μας λένε «λαϊκιστές» αυτοί που «αυξάνουν τους μετακλητούς κατά 50% και τους μισθούς τους κατά 70%»

ΠΑΣΟΚ: Μετωπική σύγκρουση Διαμαντοπούλου-Δούκα για τις συνεργασίες

Τσίπρας από Λευκωσία: Στις εκλογές πάμε για να νικήσουμε, όχι για καταγραφή δυνάμεων – Θα είναι ντέρμπι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr