ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το Ιράν διαθέτει αρκετό πλουτώνιο για την κατασκευή άνω των 200 πυρηνικών βομβών
Ξένες πολιτοφυλακές σε σημεία ελέγχου στην Τεχεράνη
Στο στόχαστρο του Αλέξη Τσίπρα οι τράπεζες: Προαναγγελία νέου κόμματος και μετωπική με την κυβέρνηση
Βόρεια Κορέα: Αυτόματη εξαπόλυση πυρηνικής επίθεσης σε περίπτωση δολοφονίας του Κιμ
Τύμβος Καστά: Ο Μιχάλης Λεφαντζής έδειξε στη Λίνα Μενδώνη το έργο στο μνημείο - Στις αρχές του 2028 η απόδοση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μεγάλη στρατιωτική επιχείρηση εναντίον της Μπόκο Χαράμ πραγματοποίησαν οι δυνάμεις του Καμερούν και της Νιγηρίας, σκοτώνοντας τουλάχιστον 92 μέλη της εξτρεμιστικής ισλαμιστικής οργάνωσης.
Η κοινή επιχείρηση οργανώθηκε για την απελευθέρωση τουλάχιστον 850 χωρικών, τους οποίους κρατούσαν όμηρους οι μαχητές της Μπόκο Χαράμ και απειλούσαν να τους εκτελέσουν.
Οι στρατιώτες του Καμερούν και της Νιγηρίας εισέβαλαν στο χωριό Κούμσε, κοντά στα σύνορα των δύο χωρών. Το χωριό είχε τεθεί εξ ολοκλήρου υπό τον έλεγχο της Μπόκο Χαράμ, η οποία το χρησιμοποιούσε ως προπύργιο για τις επιθέσεις της στην ευρύτερη περιοχή.























































