ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νεκρός ο Σαΐφ αλ Ισλάμ Καντάφι - Πληροφορίες από το περιβάλλον της οικογένειας στο Al Arabiya
Πρωτοφανές περιστατικό σε τραμ: Νεαροί παρενοχλούσαν τους επιβάτες με ερωτικό βοήθημα
Α. Σαμαράς στο Best TV : Ο Μητσοτάκης είναι το χάος - Πέθανε η λαϊκή ψυχή της ΝΔ (βίντεο)
Οι Αμερικανοί κατέρριψαν ιρανικό drone που προσέγγιζε το αεροπλανοφόρο Άμπραχαμ Λίνκολν
Ο Νίκος Δένδιας στην Ουάσιγκτον ανέδειξε τον στρατηγικό ρόλο της Ελλάδας στην Ανατολική Μεσόγειο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Όχλος έκαψε μέχρι θανάτου επτά ανθρώπους στο Μαλάουι που φέρεται να είχαν στην κατοχή τους ανθρώπινα οστά και να τα χρησιμοποίησαν για μαγεία.
Τα επτά θύματα «βρέθηκαν να κατέχουν κόκαλα ανθρώπων και το πλήθος πήρε την πρωτοβουλία να τους πυρπολήσει με πετρέλαιο», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο αξιωματικός της τοπικής Αστυνομίας που είναι αρμόδιος για την περιοχή.
Οι Αρχές ερευνούν εάν τα επίμαχα οστά ανήκουν σε αλμπίνους, οι οποίοι συχνά δολοφονούνται σε ορισμένες αφρικανικές χώρες όπως το Μαλάουι, η Μοζαμβίκη και η Τανζανία καθώς τα μέλη τους και τα οστά τους πιστεύεται ότι έχουν μαγικές ιδιότητες.
Οι αλμπίνοι σε πολλές περιπτώσεις πέφτουν θύματα δολοφονικών επιθέσεων σε προεκλογικές περιόδους, καθώς τα δάχτυλά τους ή άλλα μέλη τους θεωρούνται καλά «γούρια» για υποψήφιους.























































