ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ελευθερία Τύπου, Ευρωπαϊκή Ένωση, Εφημερίδα Zaman, Εφημερίδες, Λογοκρισία, Τουρκία,


















































Λάζαρος Καμπουρίδης: Οι Τούρκοι φυλάκισαν Εβραία που υπηρέτησε στο Ισραηλινό Στρατό - «Καθάρισαν» οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες
Δημοσκόπηση MRB: Όχι σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη - Στο 22,5% η ΝΔ - Στο 23,2% ο Τσίπρας - Σαρωτική εμπιστοσύνη
Το ανέγγιχτο «Όρος Αξίνα» στο Ιράν - Τι κρύβεται στο πιο βαθύ καταφύγιο; Πυρηνικά ή χρυσάφι;
Δημοσκόπηση Pulse (ΣΚΑΪ): Πτώση για ΝΔ στο 24% - Ανεβαίνει ο Τσίπρας
Ο χρόνος ως φονικό όπλο κατά του Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η ΕΕ τραβάει και πάλι το αυτί της Τουρκίας για την ελευθερία του Τύπου, μετά τα όσα συνέβησαν με την εφημερίδα Zaman.
«Η Τουρκία, ως υποψήφια χώρα, οφείλει να σέβεται και να προωθεί υψηλούς δημοκρατικούς κανόνες και πρακτικές, μεταξύ των οποίων η ελευθερία των μέσων ενημέρωσης» αναφέρεται σε ανακοίνωση σχετικά με την άγρια επίθεση της τουρκικής αστυνομίας σε διαδηλωτές, υπογράμμισε σήμερα η διπλωματική υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης αφού τέθηκε υπό κηδεμονία η αντιπολιτευόμενη τουρκική εφημερίδα Zaman.
“Η ΕΕ διαρκώς υπογραμμίζει ότι η Τουρκία, ως υποψήφια χώρα, οφείλει να σέβεται και να προωθεί υψηλούς δημοκρατικούς κανόνες και πρακτικές, μεταξύ των οποίων η ελευθερία των μέσων ενημέρωσης”, αναφέρεται σε ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα δύο ημέρες πριν από μια σύνοδο κορυφής ΕΕ-Τουρκίας στις Βρυξέλλες ειδικά αφιερωμένης στη μεταναστευτική κρίση.
Η τουρκική αστυνομία διέλυσε βίαια σήμερα στην Κωνσταντινούπολη σχεδόν 500 διαδηλωτές που είχαν συγκεντρωθεί μπροστά στην Zaman και εισέβαλε τη νύκτα στα γραφεία της αντιπολιτευόμενης εφημερίδας.























































