ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αδελφοί Μουσουλμάνοι - Μουσουλμανική Αδελφότητα, Αίγυπτος, Ισλαμιστές, Λωρίδα της Γάζας, Μαγκντί Άμπντελ Γκάφαρ, Παλαιστίνιοι, Τζιχαντιστές, Τουρκία, Χαμάς,


















































Ο Ελ-Σαγιέντ αποκάλεσε το Μίσιγκαν «πρωτεύουσα της Αραβικής Αμερικής»
Αϊζενκότ-Ισραήλ: «Τώρα είναι η ώρα να σχηματιστεί μια κυβέρνηση εθνικής ανάγκης (ενότητας)»
Δένδιας: Πανίσχυροι με 200 σύγχρονα μαχητικά και εκατοντάδες Μη Επανδρωμένα - «Ζήτω η Ελλάς!»
Fox News: Οι ΗΠΑ θεωρούν την 9η Νοεμβρίου (Νέα Σελήνη) ως πιθανή ημερομηνία για πλήγματα στο Ιράν
Ο στρατός του Ιράκ ανέπτυξε τέσσερις ταξιαρχίες στη Βασόρα μετά από πληροφορίες για σχεδιαζόμενες επιθέσεις πολιτοφυλακών στο Κουβέιτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο υπουργός Εσωτερικών της Αιγύπτου, Μαγκντί Άμπντελ Γκάφαρ, δήλωσε την Κυριακή ότι η Μουσουλμανική Αδελφότητα οργάνωσε τη δολοφονία του Γενικού Εισαγγελέα Χισάμ Μπαρακάτ με τη συνεργασία της παλαιστινιακής Χαμάς, που είναι παρακλάδι της Μουσουλμανικής Αδελφότητας.
Ο Αιγύπτιος Υπουργός συνέδεσε και την Τουρκία με το τρομοκρατικό χτύπημα.
Νωρίτερα την Κυριακή οι Αιγύπτιοι εισαγγελείς διέταξαν τη σύλληψη 6 υπόπτων που συνδέονται με τη δολοφονία του Μπαρακάτ, σε επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο στις 29 Ιουνίου 2015 στο Κάιρο.
“Μέλη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας που σχεδίασαν αυτή την επίθεση κρύβονται στην Τουρκία. Η τρομοκρατική επίθεση σχεδιάστηκε στη Γάζα όπου και εκπαιδεύτηκαν οι δράστες υπό την επίβλεψη μελών της Χαμάς. Στη συνέχεια οι δράστες στάλθηκαν στην Αίγυπτο από τα σύνορα”, δήλωσε ο Μαγκντί Άμπντελ Γκάφαρ σε συνέντευξη Τύπου.
Ο Υπουργός είπε ακόμα ότι 14 από τους 48 υπόπτους, συνωμότες και δράστες, της επίθεσης ήδη κρατούνται.
Η Μουσουλμανική Αδελφότητα (ή αλλιώς Αδελφοί Μουσουλμάνοι) είναι διεθνής ισλαμιστική οργάνωση που επιδιώκει την αναβίωση του “χαλιφάτου” και την παγκόσμια κυριαρχία του Ισλάμ.
Μέλος της είναι και ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Η παλαιστινιακή οργάνωση Χαμάς είναι το παλαιστινιακό παρακλάδι της Μουσουλμανικής Αδελφότητας και σύμμαχοι του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.























































