ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»
Αλλοδαποί αγοράζουν τη Μύκονο - Βίλες «χρυσάφι» και χρυσές δουλίτσες «ρίαλ εστέιτ»
Η Χαμάς μεταφέρει πολλές από τις επιχειρήσεις της από το Κατάρ στην Τουρκία
55χρονος Μυστράς: «Κρατούσα τον πατέρα μου στον καταψύκτη για να παίρνω τη σύνταξη»
Κόμμα Καρυστιανού: Βαριές καταγγελίες από 22 πρώην στελέχη της Ελπίδας για τη Δημοκρατία 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Καθυστέρηση στην έναρξη της διαδικασίας υποβολής φορολογικών δηλώσεων παραδέχθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης.
Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο κ. Αλεξιάδης είπε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα αρχίσει η υποβολή των δηλώσεων προσθέτοντας ότι φέτος δεν θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές και εκκρεμεί η ψήφιση διατάξεων από τη Βουλή που θα ρυθμίζουν λεπτομέρειες όπως για τα ζευγάρια που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης, για άνεργους και φοιτητές.
Σε ο, τι αφορά τις αποδείξεις για το 2016 ο κ. Αλεξιάδης είπε ότι οι φορολογούμενοι πρέπει να τις ζητούν, τονίζοντας ότι “η φοροδιαφυγή είναι υπόθεση όλων”. Αναφερόμενος στο αφορολόγητο είπε μια κατηγορία πολιτών το δικαιούται και ετοιμάζεται η σύνδεσή του με τη χρήση πλαστικού χρήματος.























































