ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Τι είναι η «παγίδα του Θουκυδίδη» και γιατί έκανε ο Σι Τζινπίνγκ αναφορά σε αυτήν όταν συνάντησε τον Τραμπ
Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Tουρκική πυραυλάκατος παρενόχλησε το Ocean link που ποντίζει καλώδιο μεταξύ Αστυπάλαιας και Κω
Euroleague: Ιστορικό «κάζο» για τον Παναθηναϊκό - Η Βαλένθια τον πέταξε έξω από το «σπίτι» του για το Final4
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για μια σκληρή και δύσκολη διαπραγμάτευση κάνει λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης.
«Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ούτε να διαψεύσω την απαίτηση της τρόικας για φορολογία 50% στα εισοδήματα» τόνισε, μιλώντας στο κανάλι «Ε».
Για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές ο κ. Αλεξιάδης είπε ότι θέλει να αλλάξει η κατάσταση αυτή.
«Είναι μια εφιαλτική κατάσταση η αύξηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών και για να σταματήσει αυτό πρέπει να σταματήσουμε να παίρνουμε φορολογικά εισπρακτικά μέτρα γιατί θα αυξηθούν περισσότερο οι ληξιπρόθεσμες οφειλές» τόνισε.
Τόνισε επίσης ότι η λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία δεν είναι μια υπερφορολόγηση και αύξηση των φόρων, «πρέπει να ξεκινήσει ένας διάλογος για το ποιοι φόροι πρέπει να αυξηθούν και ποιοι να μειωθούν».
Τέλος για το πότε θα ανοίξει το taxisnet ο κ.Αλεξιάδης είπε ότι αυτό θα γίνει το άλλο Σαββατοκύριακο 19-20 Μαρτίου καθώς υπήρξε καθυστέρηση από τον αρχικό στόχο που ήταν το Φεβρουάριο και οι δόσεις θα έιναι όσο το δυνατόν περισσότερες.























































