ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Γιάννης Μουζάλας, Δημοκρατική Παράταξη, Πάνος Καμμένος, Πάνος Σκουρλέτης, Σοσιαλδημοκρατία,


















































ΟΗΕ: Ο εκλεκτός του Ερντογάν για ΓΓ του ΟΗΕ «πάτωσε» - Τι λένε Ελλάδα και Κύπρος
Ελλάδα και Κύπρος εξέδωσαν NAVTEX για το καλώδιο - Με αντι-NAVTEX απάντησε η Τουρκία
Αλ. Τσίπρας: Δεν χρειαζόμαστε καμία άδεια από την Τουρκία για να ποντίσουμε το καλώδιο
Ετήσιος μισθός στην Ελλάδα 18.800 ευρώ και στην Ευρώπη 41.500 - Αυτή είναι η κυβερνητική «επιτυχία»!
Αλ. Τσίπρας προς Μητσοτάκη: Η λάσπη, η τοξικότητα και η συκοφαντία έχουν «πάρα πολύ κοντά ποδάρια» - «Αυτή η πλάκα 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στρατηγικής σημασίας χαρακτηρίζει τον διάλογο που έχει ανοίξει με την ιστορική σοσιαλδημοκρατία ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης ο οποίος σε συνέντευξή του στην «Αυγή» σημειώνει πως “δεν έχει κλείσει ο κύκλος της συνεργασίας με τους ΑΝΕΛ”.
«Η συμμαχία με τους ΑΝΕΛ χαρακτηρίζεται από εντιμότητα, παρά τις μεγάλες διαφορές που υπάρχουν. Δεν βλέπω να συντρέχουν αυτή τη στιγμή οι λόγοι για να πούμε ότι έχει κλείσει ο κύκλος αυτής της συνεργασίας», επισημαίνει ο κ. Σκουρλέτης ο οποίος χαρακτηρίζει «πολιτικά αστεία» το ζήτημα που δημιουργήθηκε με τον Γιάννη Μουζάλα.
Σε ό,τι αφορά την αξιολόγηση, ο κ. Σκουρλέτης εκτιμά ότι ενδεχομένως και μέσα στον Μάρτιο η αξιολόγηση μπορεί να κλείσει και εμφανίζεται καθησυχαστικός για το παράλληλο πρόγραμμα της κυβέρνησης, ότι παραμένει αναπόσπαστο στοιχείο του συνολικού κυβερνητικού προγράμματος.
























































