ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε 6 πολίτες στη Μανμπίτζ της Συρίας

Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε 6 πολίτες στη Μανμπίτζ της Συρίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τζιχαντιστές μέλη στην οργάνωση Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσαν την Τρίτη 6 πολίτες στην πόλη Μανμπίτζ, της βορειοδυτικής Συρίας στην επαρχία του Χαλεπιού, τους οποίους έκριναν ένοχους για διάφορες κατηγορίες.

Οι έξι άνδρες καταδικάστηκαν σε θάνατο ως ένοχοι “αποστασίας”, “αντιπολίτευσης” και “κατασκοπίας”.

“Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε τέσσερις πολίτες στον οδικό κόμβο της Ντάλα, δυτικά της Μανμπίτζ, τους τρεις επειδή παραβίασαν τους κανόνες της οργάνωσης και τον τέταρτο επειδή κατασκόπευε για λογαριασμό των Κούρδων ανταρτών του YPG”, είπε ένας τοπικός μιντιακός ακτιβιστής μιλώντας στο ARA News.

Το Ισλαμικό Κράτος αποκεφάλισε επίσης τους Αμπντούλ Αλ Ασμάρ, 28 ετών, και τον Ιμάντ Αλ Σεΐχ, 47 ετών, από το χωριό του Τζεμπ Χασάν Αγά κοντά στη Μανμπίτζ, κατηγορούμενος για “αποστασία”.

Παράλληλα, το Ισλαμικό Κράτος άρχισε να εκκενώνει τις οικογένειες των τζιχαντιστών από τη Μανμπίτζ και τις μετέφερε στις πόλεις Ράκα και Μασκάνα.

Οι οικογένειες των τζιχαντιστών απομακρύνονται από τη Μανμπίτζ επειδή οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF), με κορμό τους Κούρδους του YPG, προωθούνται προς την πόλη και οι τζιχαντιστές φοβούνται για τις ζωές των δικών τους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ διηγήθηκε πώς η Μοσάντ «εντόπισε» τον πυρηνικό αντιδραστήρα της Συρίας

Ο Αλ-Σαράα δήλωσε ότι η Συρία επιδιώκει το τέλος των ξένων στρατιωτικών βάσεων στο έδαφός της

Κοινή Δήλωση Άμυνας Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου: Έλληνες (Ελλαδίτες+Κύπριοι) και Αιγύπτιοι θα υπερασπιστούν από κοινού το φυσικό αέριο της Ανατ. Μεσογείου – Εν όπλοις συμμαχία: Συλλογική ικανότητα για ταχεία και ενιαία αντίδραση

Ο Νίκος Δένδιας συζήτησε με τον Πρόεδρο Αλ Σίσι την επιτακτική ανάγκη για περαιτέρω προώθηση της συνεργασίας Ελλάδας, Κύπρου, Αιγύπτου

Δημογραφικό: Αν η Ελλάδα χρειάζεται «μετανάστες», να «πάρει» Έλληνες/Ρωμιούς της Συρίας αντί για μουσουλμάνους

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr