ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Εμπόριο Ναρκωτικών, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μανμπίτζ, Ναρκωτικά, Συρία, Τζιχαντιστές, Χαλέπι,


















































Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
Η Αίγυπτος ανέκτησε αρχαίο τεχνούργημα της εποχής του Τούθμωση Γ' από την Ολλανδία μέσω διεθνούς συνεργασίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η εξτρεμιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε την Πέμπτη πέντε ανθρώπους στην πόλη Μανμπίτζ, στη βόρεια Συρία στην επαρχία του Χαλεπιού, αφού τους καταδίκασε για διακίνηση ναρκωτικών.
Οι πέντε πολίτες συνελήφθησαν από τους τζιχαντιστές την Τετάρτη.
Στη συνέχεια οδηγήθηκαν στο θρησκευτικό δικαστήριο της Σαρία το οποίο και τους έκρινε ένοχους για διακίνηση ναρκωτικών και διέταξε την άμεση εκτέλεσή τους.
“Οι πέντε άνδρες εκτελέστηκαν με μια σφαίρα στο κεφάλι μπροστά σε δεκάδες κατοίκους της Μανμπίτζ την Πέμπτη”, είπε ο τοπικός μιντιακός ακτιβιστής Νάσερ Ταλτζμπινί στο ARA News.
Οι εκτελεσθέντες είναι οι Μούσα Αλ Μούσα, Φαϊζάλ Μοχάμεντ Σαχίρ, Αλί Αμπούντ Αλ Ομάρ, Θαμέρ Αλ Αμπαούντ και Ιμπραήμ Ίσα Αλ Φαντλ, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.
“Οι εκτελεσθέντες χαρακτηρίστηκαν από το Ισλαμικό Κράτος ως “διαφθορείς επί της γης”,” είπε η ίδια πηγή στο ARA News.
Το θρησκευτικό δικαστήριο της Σαρία στη Μανμπίτζ επανέλαβε για μια ακόμη φορά ότι θα τιμωρούνται με θάνατο όσοι παραβιάζουν τους κανόνες της οργάνωσης.























































