ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΥΠΕΞ ΞΥΠΝΑ! Τζιχαντιστές στη Συρία επιτίθενται σε Ελληνορθόδοξους στη Σελεύκεια (Σκελεμπίγια)
«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» - Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
Ιράν: Επιθέσεις σε χαλυβουργίες σε Ισφαχάν και Χουζεστάν
Τραμπ: «Έπεται η Κούβα» - Ομιλία με αιχμές για τις στρατιωτικές επιτυχίες των ΗΠΑ
Χάκερ που συνδέονται με το Ιράν παραβίασαν το προσωπικό email του διευθυντή του FBI - Δημοσιοποίησαν αποσπάσματα στο διαδίκτυο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στρατιωτικές μονάδες από τη Βόρεια Κορέα μάχονται στη Συρία στο πλευρό των κυβερνητικών δυνάμεων του προέδρου Μπασάρ Αλ Άσαντ, καταγγέλλει αξιωματούχος της ισλαμιστικής “μετριοπαθούς” αντιπολίτευσης.
“Δύο μονάδες από τη Βόρεια Κορέα είναι εκεί [στη Συρία], οι οποίες ονομάζονται Chalma 1 και Chalma 7”, είπε ο Ασάντ Αλ Ζούμπι, επικεφαλής της αντιπροσωπείας της συριακής αντιπολίτευσης στις υπό την αιγίδα του ΟΗΕ ειρηνευτικές συνομιλίες της Γενεύης.
Μιλώντας στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, ο Ζούμπι τόνισε ότι τα βορειοκορεάτικα στρατεύματα είναι “θανάσιμα επικίνδυνα”.
“Αυτές οι δύο μονάδες από τη Βόρεια Κορέα είναι εκεί για να υποστηρίξουν το καθεστώς του Άσαντ”, είπε.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η ισλαμιστική “μετριοπαθής” αντιπολίτευση ισχυρίζεται ότι το καθεστώς της Βόρειας Κορέας υποστηρίζει την κυβέρνηση της Δαμασκού.
Στις αρχές του 2013 ο πρώην πρόεδρος του Συριακού Εθνικού Συμβουλίου, Μπουρχάν Γαλιούν, είχε ισχυριστεί ότι πιλότοι της Βόρειας Κορέας πετούσαν μαχητικά της συριακής πολεμικής αεροπορίας.























































