Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μάρδας: Η επιλεκτική ευαισθησία της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Μάρδας: Η επιλεκτική ευαισθησία της Ζωής Κωνσταντοπούλου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Απάντηση μέσω Facebook στην κριτική που δέχεται η πρότασή του για πρόσφυγες-επενδυτές, αλλά και στα σχόλια της Ζωής Κωνσταντοπούλου για το ζήτημα, δίνει ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας.

Ειδικότερα, ο κ. Μάρδας σημειώνει: «Ως προς την εισήγηση αναφορικά με την προσέλκυση Σύριων επιχειρηματιών – προσφύγων που θα μπορούσαν να επενδύσουν τα χρήματά τους στην Ελλάδα.

Όλα αποτελούν μια εισήγηση, που βασίζεται στην υφιστάμενη διεθνή εμπειρία, η οποία αναφέρεται σε επενδυτές- πρόσφυγες και βρίσκεται παντού αναρτημένη.

Δεν αποτελεί πολιτική αιχμής, αλλά εντάσσεται στα θέματα της πολιτικής χαμηλών ταχυτήτων

Δε θέτει διακριτική συμπεριφορά ανάμεσα στους πρόσφυγες. Το πρόγραμμα λόγου χάρη της ενοικίασης κατοικίας για όλους τους πρόσφυγες είναι ένα από τα τέσσερα προγράμματα προσωρινής εγκατάστασης του ΟΗΕ-ECHO.

Ως προς το χαρακτηρισμό εκ μέρους της κας Κωνσταντοπούλου ότι η όλη πρόταση είναι ναζιστικό μέτρο, να υπενθυμίσουμε ότι όταν ζητήθηκαν πέρυσι 5 εκατ. ευρώ από τον προϋπολογισμό της Βουλής (με αποθεματικά 65 εκατ. ευρώ) για τη χρηματοδότηση του προγράμματος της ανθρωπιστικής κρίσης η τότε πρόεδρος της Βουλής με όλη την ευαισθησία που τη διακρίνει (επιλεκτική φυσικά) αρνήθηκε πεισματικά να συμβάλει».

mardas2

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γερμανικός Τύπος: Η Ισπανία νομιμοποιεί 500.000 μετανάστες «χωρίς χαρτιά»

Νίκος Δένδιας από το «The India-EU Forum»: «Το θέμα της Γροιλανδίας έχει ξεπεραστεί» – Η σχέση της Ελλάδας με την Ινδία είναι «μία ανεκπλήρωτη υπόσχεση» 2.500 ετών

Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες

Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου

Τσίπρας για ναυάγιο στη Χίο: Καμία συγκάλυψη – Η κυβέρνηση ειδικεύεται στις πολιτικές συσκότισης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...