ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Κατάρ: Στους 54 οι τραυματίες και 18 αγνοούμενοι από την έκρηξη στον τερματικό σταθμό του Ρας Λαφάν
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στα 6,5 εκατ. ευρώ θα ανέλθει η κρατική χρηματοδότηση των κομμάτων το 2016. Αυτό τόνισε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής που εξέφρασε τον προβληματισμό του για το ακατάσχετο των κομμάτων, λέγοντας πως υπάρχουν σκέψεις για να περιοριστεί στο 20%, αλλά να υπάρξει περιορισμός ακατάσχετου στη μισθοδοσία εργαζομένων, ώστε να διασφαλιστούν (οι εργαζόμενοι).
«Θα πρέπει να γίνει μία ειλικρινής συζήτηση ανάμεσα σε όλες τις πτέρυγες της Βουλής, για τους τρόπους χρηματοδότησης των κομμάτων και τις πραγματικές ανάγκες που μπορεί να καλύψει το κράτος, ώστε να διασφαλίζεται η διαφάνεια και να περιοριστούν εξαρτήσεις κομμάτων και προσώπων από ιδιώτες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπουργός Εσωτερικών, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.
«Πρέπει πραγματικά να συζητήσουμε όλες οι πτέρυγες της Βουλής γι’ αυτό το ζήτημα» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός και αναρωτήθηκε «εάν θέλουμε κόμματα-ανώνυμες εταιρείες».
























































