ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
Fuel pass και επιδότηση diesel στην αντλία: Πώς, πότε και για ποιους ενεργοποιούνται τα νέα μέτρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νόμο με τον οποίο ποινικοποιείται η… επίσκεψη σε οίκο ανοχής υπερψήφισε την Τετάρτη (6/4) η γαλλική Βουλή, σε μία προσπάθεια να περιορίσει την πορνεία στις μεγάλες πόλεις, αλλά και στην επαρχία.
Σύμφωνα με το νέο νόμο που τίθεται σε ισχύ, ο πελάτης σε οίκο ανοχής θα απολογείται στο δικαστήριο και αναλόγως τη σοβαρότητα του «αδικήματος», θα του επιβάλλεται πρόστιμο από 1.500 ευρώ, έως και 3.700 ευρώ αν είναι υπότροπος! Αν δηλαδή, έχει καταδικαστεί ξανά για το ίδιο «αδίκημα».
Η Γαλλία, με ποσοστό ανεργίας πάνω από 10%, το οποίο σε απόλυτα νούμερα «μεταφράζεται» σε περίπου 3.600.000 ανθρώπους, επιχειρεί να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα που γιγαντώνεται, καθώς, βάσει των μετρήσεων που έγιναν, ο αριθμός των εκδιδομένων γυναικών έχει αυξηθεί κατακόρυφα.























































