ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Αντιπαράθεση Φαραντούρη-Κάλας: «Προστατέψτε τους Χριστιανούς στη Συρία»
Δικαστικό πραξικόπημα στην Τουρκία: Χιλιάδες στους δρόμους κατά της καθαίρεσης του Οζγκιούρ Οζέλ
Οι ΗΠΑ απέκλεισαν σχεδόν ολοκληρωτικά το Ισραήλ από τις διαπραγματεύσεις με το Ιράν, αποκαλύπτουν Ισραηλινοί αξιωματούχοι άμυνας στους NYT
Τουρκάλα δημοσιογράφος ανακρίθηκε για «κατασκοπεία»
Νετανιάχου: Έκτακτη σύγκληση για την «πολύ κακή» ενδιάμεση συμφωνία με το Ιράν που εξετάζει ο Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Από την Πέμπτη 7 Απριλίου οι Αρχές της Συρίας επιτρέπουν την επιστροφή των κατοίκων της Παλμύρας στα σπίτια τους.
Χιλιάδες από τους κατοίκους της Παλμύρας την εγκατέλειψαν όταν η πόλη καταλήφθηκε από το Ισλαμικό Κράτος τον Μάιο του 2015.
Οι υπόλοιποι έφυγαν από την πόλη πριν ξεκινήσει η επιχείριση του στρατού της Συρίας για την απελευθέρωσή της τον Μάρτιο του 2016.
Η Παλμύρα ήταν σχεδόν άδεια από κατοίκους όταν ξεκίνησε η επίθεση του στρατού της Συρίας και των συμμάχων του.
Όπως ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της επαρχίας Χομς, Ταλάλ Αλ Μπαράζι, οι κάτοικοι της Παλμύρας μπορούν να επιστρέψουν στα σπίτια τους από την Πέμπτη 7 Απριλίου.
Όσοι κάτοικοι της πόλης δεν έχουν δικά τους μέσα μεταφοράς, η κυβέρνηση θα βάλει κρατικά λεωφορεία να τους μεταφέρουν το Σάββατο 9 Απριλίου.
Όταν ολοκληρωθεί η επιστροφή των κατοίκων στην πόλη τους, η κυβέρνηση της Δαμασκού σχεδιάζει να οργανώσει εορτασμό για την απελευθέρωση της πόλης και να αποδώσει τιμές σε όσους σκοτώθηκαν από το Ισλαμικό Κράτος κατά τη διάρκεια της κατοχής της.
Η Παλμύρα είχε πληθυσμό 70.000 κατοίκων πριν φτάσει και σε αυτή ο πόλεμος.























































