ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































DNA: Οι Έλληνες της Μέσα Μάνης μοναδική γενετική «νησίδα»
Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα
Γιάννης Παναγόπουλος: Δέσμευση λογαριασμών και ακινήτων για 73 εκατ. ευρώ - Το πόρισμα της Αρχής
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία για την αμυντική συμμαχία των αρχαίων μας εθνών
Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δύο ύποπτοι συνελήφθησαν με την κατηγορία ότι συμμετείχαν στην ομάδα που επιτέθηκε, το πρωί της Παρασκευής, στα γραφεία της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», στο Μαρούσι, προκαλώντας ζημιές στο κτίριο και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.
Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβε η… περιβόητη ομάδα «Ρουβίκωνας» με ανάρτησή της σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Μετά από αναζητήσεις, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν στη περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας δύο Έλληνες, ηλικίας 32 και 37 ετών, να επιβαίνουν σε μοτοσυκλέτα, τους ακινητοποίησαν και τους προσήγαγαν στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Σύμφωνα με την αστυνομία, από την έρευνα που ακολούθησε, αλλά και από το προανακριτικό υλικό, εξακριβώθηκε ότι τα δύο αυτά άτομα συμμετείχαν στην ομάδα που προκάλεσε τις φθορές στις εγκαταστάσεις της εφημερίδας.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κράνος μοτοσικλετιστή, κουκούλα τύπου full face, δύο ζευγάρια γάντια, περιλαίμιο και μπουφάν.
Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς και της παράνομης βίας κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, της απείθειας και της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης.























































