ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Mercedes Αυτοκίνητα, Άγκυρα, Βασιλιάς Σαλμάν της Σαουδικής Αραβίας, Κωνσταντινούπολη, Σαουδική Αραβία, Τουρκία,


















































Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Θερινό Ηλιοστάσιο: Η μεγαλύτερη ημέρα του έτους - Κορύφωση της ηλιακής ισχύος
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Στο στόχαστρο το πακέτο μαμούθ των 300 δισ. δολαρίων - «Μπροστά του, η συμφωνία Ομπάμα μοιάζει με ψίχουλα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην Τουρκία φτάνει τη Δευτέρα ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας Σελμάν μπιν Αμντουλαζίζ και έχει ενοικιάσει 500 αυτοκίνητα Μερσεντές ενώ το ξενοδοχείο που θα μείνει στην Άγκυρα έχει κλείσει.
Στην τουρκική πρωτεύουσα γίνονται προετοιμασίες για την άφιξή του βασιλιά. Στο ξενοδοχείο έχουν γίνει αλλαγές. Μαζί τους θα φέρουν και τα φαγητά που θα καταναλώσουν μέχρι και την τουαλέτα, όπως μεταδίδεται από τουρκικά μέσα ενημέρωσης.
Επειδή στην Άγκυρα δεν υπήρχαν αρκετές Μερσεντές για να ενοικιάσουν έφεραν και από τις άλλες πόλεις, όπως την Κωνσταντινούπολη και την Αττάλεια. Τα αυτοκίνητα δεν χωρούν ωστόσο στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου και γι αυτό μπροστά από το ξενοδοχείο υπάρχει μια ουρά με Μερσεντές σταθμευμένα.
Ανακοίνωση της τουρκικής προεδρίας αναφέρει ότι έπειτα από επίσημη πρόσκληση ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Άγκυρα μεταξύ 11-12 Απριλίου. Στο πλαίσιο της επίσκεψης θα συζητήσουν διμερή και περιφερειακά ζητήματα. Έπειτα από την Άγκυρα ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας θα μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη για να συμμετάσχει στη σύνοδο του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας στις 13-15 Απριλίου.
Πέρσι στην Σύνοδο G20 που είχε πραγματοποιηθεί στην Αττάλεια ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας είχε φτάσει με αντιπροσωπεία 1000 ατόμων και έμεινε στο πιο ακριβό ξενοδοχείο της πόλης. Το δωμάτιό του στοίχιζε 15 χιλιάδες ευρώ τη νύχτα.























































