ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Αποπομπή και φυλάκιση δύο Ισραηλινών στρατιωτών για τον βανδαλισμό αγάλματος του Ιησού στον νότιο Λίβανο - Τοποθετήθηκε νέο άγαλμα
Το Ιράν απέρριψε τις διαπραγματεύσεις - Ο Τραμπ παρέτεινε την κατάπαυση του πυρός με το Ιράν
ΗΠΑ: Το παρασκήνιο της κλιμακούμενης σύγκρουσης μεταξύ του Υπουργού Πολέμου Χέγκσεθ και του Υπουργού Στρατού Ντρίσκολ
Ιρανικό ταχύπλοο επιτέθηκε σε ελληνικών συμφερόντων πλοίο στα ανοικτά των ακτών του Ομάν
Ο στενός φίλος της Τουρκίας Σάντσεθ υπονομεύει την ασφάλεια της ΕΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το ενδεχόμενο επιβολής μιας εισφοράς για τη χρήση των υπηρεσιών του Youtube, όπως το streaming εικόνας και ήχου, εξετάζει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στο πλαίσιο των σχεδίων της για τη μεταρρύθμιση των κανόνων πνευματικής ιδιοκτησίας και την παροχή αποζημίωσης στους καλλιτέχνες, σύμφωνα με όσα αναφέρει το Politico.
Όπως μάλιστα αναφέρει η ιστοσελίδα, επικαλούμενη πηγή που γνώση των συζητήσεων, την ανωτέρω πρόταση υποδέχθηκε θετικά ο αρμόδιος επίτροπος Günther Oettinger.
Δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί ακριβώς πως θα μπορούσαν να αποζημιώνονται για το streaming των έργων τους οι καλλιτέχνες, με τα επικρατέστερα σενάρια να αναφέρονται είτε σε μια χρέωση κατά τη διαδικασία ψηφιακής εγγραφής είτε σε μια χρέωση για κάθε φορά που κάποιος κάνει streaming σε ένα τραγούδι ή ένα video-clip.























































