ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ), Πειραιάς, Πρόσφυγες,


















































Λύθηκε το μυστήριο με την οσμή που «έπνιξε» την Αθήνα
ΑΠΕΙΛΗ! Οι λαγοκέφαλοι «κατακτούν» τις ελληνικές θάλασσες - Επιτίθενται λουόμενους, μετατρέπουν τις θάλασσες σε υγρές ερήμους
Χανιά: Συνελήφθη ακόρεστος 34χρονος αλλοδαπός που πρόσφερε σε δύο ανήλικους χρήματα για να «πάνε» μαζί του - Την έπεσε και
Πτώση 30% στην κατανάλωση ποτών - Αιτίες; Αλκοτέστ και φτώχεια
Ιρανικά κρατικά όργανα δημοσιεύουν λίστα θανάτου με στόχο Δυτικούς Ηγέτες μετά τον θάνατο του Ανώτατου Ηγέτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η επιχείρηση πειθούς των προσφύγων φαίνεται να αποδίδει στον Πειραιά καθώς για πρώτη φορά μεγάλος αριθμός ατόμων αποφάσισε να μετακινηθεί από το λιμάνι στο κέντρο φιλοξενίας στην περιοχή του Σκαραμαγκά.
Τουλάχιστον 365 μετανάστες και πρόσφυγες έχουν μεταφερθεί έως τώρα με λεωφορεία του ΟΑΣΑ ενώ η μετακίνηση συνεχίζεται και αυτή την ώρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες συνολικά περίπου 800 άτομα θα μεταφερθούν την Δευτέρα στο κέντρο φιλοξενίας στο Σκαραμαγκά.
Σε πρώτη φάση θα γίνει προσπάθεια να αδειάσει ο επιβατικός σταθμός της Ε2 στον οποίο βρίσκονται 1.350 μετανάστες και πρόσφυγες, στη συνέχεια θα ακολουθήσει η πέτρινη αποθήκη όπου διαμένουν 1.000 άνθρωποι και τέλος ο επιβατικός σταθμός της Ε1 όπου διαμένουν άλλου 2.150.























































