ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Εγνατία Οδός, Ευρωπαϊκή Ένωση, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πρόσφυγες, Συνθήκη Σένγκεν,


















































Οι τουρκικές φυλλάδες «πανηγυρίζουν» για τη σχεδιαζόμενη αρπαγή ελληνικών θαλασσών από την πειρατική Τουρκία
Bloomberg: Η κυβέρνηση Ερντογάν ετοιμάζεται για διεκδίκηση θαλάσσιας δικαιοδοσίας σε περιοχές του Αιγαίου και της Μεσογείου
Ρωσικό στόχο στο Ιόνιο επρόκειτο να πλήξει το Ουκρανικό στρατιωτικό drone «φορτωμένο» με 300 κιλά εκρηκτικών υλών;
Συναγερμός στις ένοπλες δυνάμεις για το ουκρανικό θαλάσσιο drone στη Λευκάδα - Το παρασκήνιο και οι διπλωματικές προεκτάσεις
Ο Νίκος Δένδιας είδε τα drone των Πορτογάλων και ενημερώθηκε για το Embraer KC-390
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έκρυθμη είναι η κατάσταση στο κέντρο φιλοξενίας στον Κατσικά του νομού Ιωαννίνων, μετά την επέμβαση της αστυνομίας στην Εγνατία για την απομάκρυνση των προσφύγων, που από την Τετάρτη είχαν καταλάβει το οδόστρωμα.
Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι στην Εγνατία και όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, κατά τη διάρκειά της οι αστυνομικοί δέχθηκαν πέτρες και καδρόνια από τους πρόσφυγες, ενώ προχώρησαν σε τουλάχιστον 15 προσαγωγές. Ανάμεσα στους 15 είναι και μία Ισπανίδα, μέλος ΜΚΟ, η οποία δραστηριοποιείται μέσα στο κέντρο φιλοξενίας από την πρώτη στιγμή.
Πριν την επέμβαση έγιναν διαπραγματεύσεις του δημάρχου Ιωαννιτών Θωμά Μπέντγκα και αξιωματικών της αστυνομίας με τους πρόσφυγες, οι οποίοι ζητούν επίμονα να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσης στον Κατσικά.
Η ένταση μεταφέρθηκε και στο ίδιο το κέντρο στον Κατσικά, όπου πέντε φαντάροι, οι οποίοι βρίσκονταν στη σκηνή του στρατού μέσα στη δομή, δέχτηκαν απειλές για τη ζωή τους και πέτρες από πρόσφυγες, με αποτέλεσμα να βγουν έξω από το κέντρο.























































