ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βομβιστική Επίθεση, Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν PKK, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Ντιγιάρμπακιρ, Τουρκία,

















































Φοβισμένος Ερντογάν: Το Ισραήλ ενδέχεται να στοχοποιήσει την Τουρκία στο μέλλον
Λιβύη: Το «άκυρο» ανυπόστατο τουρκολυβικό μνημόνιο και οι ενστάσεις για την Κρήτη
Ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών διαχώρισε τη θέση του από τα κομματικά σχέδια της Καρυστιανού
Μήνυμα Οτσαλάν: «Ο σοσιαλισμός οφείλει να είναι ο αγώνας για την απελευθέρωση των λαών»
Ο Μπασάρ αλ Άσαντ μαθαίνει ρωσικά και επιθυμεί να εργαστεί ως οφθαλμίατρος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τουλάχιστον τέσσερις Τούρκοι στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους και άλλοι δύο τραυματίστηκαν από έκρηξη βόμβας σε παγιδευμένο αυτοκίνητο του στρατού, την Παρασκευή, προσθέτοντας ένα ακόμα σκληρό χτύπημα των Κούρδων ανταρτών κατά των τουρκικών κατοχικών δυνάμεων.
Η επίθεση πραγματοποιήθηκε στην πόλη Ντιγιάρμπακιρ (Άμιδα), την πρωτεύουσα του τουρκοκρατούμενου Κουρδιστάν, όπου, σύμφωνα με τις τουρκικές αρχές, δρα το Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν PKK.
Τα τελευταία 24ωρα διεξάγονται μάχες σε όλα τα μέτωπα μεταξύ των τουρκικών δυνάμεων και των Κούρδων μαχητών, τους οποίος ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει κατηγορήσει ως δράστες μεγάλων “τρομοκρατικών ενεργειών”.






















































