ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κίνα: Πιθανή ανακάλυψη του μεγαλύτερου κοιτάσματος χρυσού στον κόσμο
Ιερουσαλήμ: Αινιγματικό υπόγειο σύστημα σηράγγων
Σκληρή κόντρα Νετανιάχου-Μαμντάνι - Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ είπε ότι θα τον «αποκαλύψει» στη Γ.Σ. του ΟΗΕ
Κοινή Δήλωση Άμυνας Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου: Έλληνες (Ελλαδίτες+Κύπριοι) και Αιγύπτιοι θα υπερασπιστούν από κοινού το φυσικό αέριο της Ανατ. Μεσογείου - Εν
Αμοιβαία αμυντική συνδρομή Ελλάς, Κύπρου, Αιγύπτου - Ο Νίκος Δένδιας «μπλόκαρε» τη «φούσκα»-συμφωνία της Μέκκας από την Ανατ. Μεσόγειο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την ώρα που ολόκληρος ο πλανήτης είχε στραμμένα τα βλέμματά του στη Λέσβο για την ιστορική επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου και η συνάντησή του με τον Οικουμενικό Πατριάρχη και τον Αρχιεπίσκοπο Ελλάδος, ένα… λάθος έριξε “μαύρο” στο πρώτο μήνυμα του Ποντίφικα επί ελληνικού εδάφους.
Όσοι έτυχε να παρακολουθούν τη συνάντηση του πάπα με τον πρωθυπουργό, δεν μπόρεσαν ποτέ να ακούσουν τα πρώτα λόγια του Ποντίφικα στο νησί! Μάλιστα εκείνη τη στιγμή σταμάτησαν να βλέπουν ακόμη και την εικόνα του, καθώς άρχισαν να μεταδίδονται εικόνες του άδειου αεροσκάφους που τον έφερε στο νησί.
Λόγω του τεχνικού προβλήματος ολόκληρος ο πλανήτης δεν μπόρεσε να ακούσει το πρώτο μήνυμα του Πάπα για το προσφυγικό από το νησί της Λέσβου!
Το πρόβλημα με την κάλυψη των πρώτων δηλώσεων του Πάπα σχολιάστηκε δυσμενώς, ωστόσο, η ΕΡΤ απάντησε on air στις επικρίσεις που δέχθηκε, ξεκαθαρίζοντας ότι οι εικόνες από εσωτερικούς χώρους που μεταδίδονται στο πλαίσιο της επίσκεψης του Πάπα προέρχονται από το Βατικανό.























































