ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αντιμέτωποι με ένα μακάβριο περιστατικό ήρθαν συγγενείς και φίλοι του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη, καθώς άγνωστοι σύλησαν τον τάφο του στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης.
Όπως έγινε γνωστό, άγνωστοι αφαίρεσαν από τον τάφο του τραγουδιστή τα αφιερώματα, τα κεριά, τα φυλακτά, τις φωτογραφίες ακόμα και τα λουλούδια που πλήθος κόσμου είχε αφήσει στο μνήμα του.
Εκτός αυτών, από τον τάφο λείπουν και μαρμάρινες επιγραφές με ποιήματα που είχαν γράψει για τον Παντελή οι δικοί του άνθρωποι, ενώ πήραν ακόμα και τα καντηλάκια.
Άμεσα ενημερώθηκαν οι υπεύθυνοι του χώρου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχουν αρχίσει έρευνες για το συμβάν.























































