ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































DNA: Οι Έλληνες της Μέσα Μάνης μοναδική γενετική «νησίδα»
Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα
Γιάννης Παναγόπουλος: Δέσμευση λογαριασμών και ακινήτων για 73 εκατ. ευρώ - Το πόρισμα της Αρχής
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία για την αμυντική συμμαχία των αρχαίων μας εθνών
Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου 

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αργύρη Πεδουλάκη, o oποίος επιστρέφει στον πάγκο του “τριφυλλιού”, έπειτα από δύο χρόνια.
Ο Ελληνας κόουτς είχε απολυθεί τον Μάρτιο του 2014, επίσης έπειτα από παιχνίδι της Euroleague με την Λαμποράλ. Είχε κάτσει στον πάγκο 1,5 χρόνο και κατέκτησε με το «τριφύλλι» ένα πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα Ελλάδας.
Η ανακοίνωση
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Αργύρη Πεδουλάκη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου με στόχο την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος.Το συμβόλαιό του είναι ως το τέλος της σεζόν με οψιόν ανανέωσης και θα πιάσει άμεσα δουλειά.
Επίσης, αναμένεται οι Σάσα Πάβλοβιτς και Όγκνιεν Κούζμιτς να αποχωρήσουν, καθώς δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Basket League και αναμένεται η ενεργοποίηση του Νίκου Παππά.























































