ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ασφαλιστικά Ταμεία, Ασφαλιστικές Εισφορές, Γιώργος Κατρούγκαλος, Δημοσιογράφοι,


















































Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
Η Τουρκία δεν αντιμετωπίζεται με δηλώσεις αλλά με κινήσεις
Έχει χαθεί ο έλεγχος με το 80χρονο γιουσουφάκι: Ο φιλότουρκος νεοοθωμανός Τομ Μπάρακ δήλωσε ότι τα Υψιπέδα του Γκολάν ανήκουν
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Δεν θα δεχτούμε τη δημιουργία τουρκικών βάσεων στη Συρία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την κατάργηση του αγγελιόσημου στον κλάδο των ΜΜΕ προανήγγειλε ανώτατη πηγή του υπουργείου Εργασίας, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης Κατρούγκαλου – θεσμών την Τετάρτη.
“Το παλέψαμε μέχρι τέλους, αλλά δεν καταφέραμε να το σώσουμε” είπε χαρακτηριστικά η ίδια πηγή, σημειώνοντας ότι δεν είναι λόγος (σ.σ. η διαφωνία στο συγκεκριμένο ζήτημα) για να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η ελληνική πλευρά προτείνει τη δημιουργία ενός επαγγελματικού ταμείου των δημοσιογράφων και την απόδοση ενός ποσοστού επί των διαφημίσεων στον ΕΔΟΕΑΠ, όπως έγινε στις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες.
Αυτό θα μπορεί να εφαρμοστεί -κατά την ίδια πηγή- έπειτα από συμφωνία μεταξύ εργαζομένων και εργοδοτών.
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα επιβαρυνθεί σημαντικά η μισθωτή απασχόληση, λόγω της ραγδαίας αύξησης της εργοδοτικής εισφοράς, με αποτέλεσμα να εξωθούνται οι δημοσιογράφοι στα “μπλοκάκια”.























































